top of page
SHARE:

GGz CENTRAAL
Business Controller

PRINT PAGINA

Voor GGz Centraal zijn wij op zoek naar een enthousiaste business controller.

 

De organisatie

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op hun als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen ze elke dag het verschil maken voor hun cliënten. Dit doen zij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken zij samen aan de ggz van morgen!

 

Plaats in de organisatie

Je maakt onderdeel uit van het team business controllers binnen de afdeling Planning & Control van GGz Centraal, een afdeling binnen het vakcentrum Financiën Administratie Informatievoorziening (FAI). De afdeling Planning & Control vervult een cruciale rol binnen het financiële beheer van GGz Centraal. Naast 5 business controllers bestaat de afdeling P&C uit 2 financial controllers en het team informatievoorziening (5 informatie/BI-specialisten + teamleider).

 

Functie

Als business controller van de resultaatverantwoordelijke zorgeenheid (RVZe) Fornhese, kinder- en jeugdpsychiatrie en Emerhese ben je werkzaam binnen een RVZe die Jeugd GGZ levert voor het hele werkgebied van GGz Centraal. Ook valt Emerhese, het centrum voor autismespectrum stoornissen, binnen de RVZe. De zorg wordt gefinancierd vanuit de Jeugdwet (6 jeugdhulpregio’s), ZvW, Wlz en WMO. Als business controller adviseer je en daag je de directie en het management uit op financieel en bedrijfseconomisch vlak om zo de bedrijfsvoering binnen de zorg verder te optimaliseren en kansen te grijpen. Er wordt een beroep gedaan op je vermogen om organisatorische of zorginhoudelijke ontwikkelingen zodanig te doorgronden dat je deze kunt vertalen naar financiële/bedrijfsmatige consequenties. Je bent in staat om de ‘systeemwereld’ te verbinden met de bedoeling van het bedrijf en om samen met de bedrijfsvoerders en teamleiders van de resultaatverantwoordelijke zorgeenheid (RVZe) te werken aan de gestelde doelen. Je werkt daarbij intensief samen met de directie en hoofden bedrijfsvoering binnen de RVZe, maar ook met de collega’s van de ondersteunende diensten, waaronder de zorgverkoop Jeugd.

 

Werkzaamheden

 • Binnen de Jeugd ggz ondersteunen bij zowel de contractering, inrichten interne beheersing van de specifieke afspraken, als monitoring (intern en extern richting gemeenten) en verantwoording;

 • Het opstellen van de begroting en het in de diverse managementrapportages voor jouw RVZe rapporteren over de relevante risico’s en indicatoren op het gebied van klant, kwaliteit, productie- en kostenontwikkeling en deze bespreekbaar maken binnen de RVZe;

 • Duiden huidige en toekomstige financiële resultaten, opstellen business cases en doorrekenen voorliggende bedrijfseconomische vraagstukken;

 • Het gevraagd en ongevraagd geven van advies op het gebied van veranderende wet- en regelgeving of bedrijfskundige vraagstukken.

.

Profiel

 • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op hbo of wo niveau;

 • Aantoonbare kennis van budgettering, begrotings- en informatie technieken;

 • Kennis van de zorg-financieringsstructuur én relevante wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg is een pré;

 • Jij bent analytisch, beschikt over een sterk cijfermatig inzicht en bent resultaatgericht;

 • Daarnaast ben je stressbestendig, klantgericht, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je sterk in het geven van adviezen;

 • Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren.

 

Aanbod

 • Inschaling conform de CAO GGZ, afhankelijk van ervaring en competenties;

 • Een contract voor 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand;

 • Een flexibele werkomgeving: bij ons op kantoor of in de regio of bij jou thuis;

 • Een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling;

 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans;

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

 

Met elkaar

De locaties vind je in het midden van het land. Het werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Deels thuis en deels op locatie Zon & Schild in Amersfoort en locatie Veldwijk in Ermelo.

 

Interesse

Public Search verzorgt de selectie voor GGZ Centraal. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Roland Falke 06-41367129. Uw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/of rfalke@publicsearch.nl.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page