top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

GGZ INGEEST

business controller

Voor de afdeling Planning & Control zijn wij opzoek naar een business controller die niet bang is voor dynamiek en veranderingen. Dat is nodig omdat GGZ inGeest de komende jaren grote veranderingen en ambities wil realiseren. De afdeling Planning & Control, onderdeel van Finance & Control, speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van deze ontwikkeling.

 

Voel jij je op je plek binnen een organisatie in verandering? Wil jij meedenken over 'anders organiseren'? Beschik jij over een dienstverlenende instelling en ben je adviesvaardig? En zie jij binnen deze dynamiek kansen om te excelleren? Dan zien wij je CV graag tegemoet!

 

Plaats in de organisatie:

Als business controller maak jij deel uit van het team Planning & Control. Dit team bestaat uit 4 business controllers. Jij wordt de business controller voor één van de zorgclusters (klinieken crisisopvang, poliklinieken). Daarnaast stel je bedrijfseconomische analyses op ten behoeve van het Zorgverkoop proces. Je werkt met name op ons hoofdkantoor in Amsterdam maar bent ook regelmatig bij de de teams op de verschillende locaties.

 

De functie:

Jij bent de vakinhoudelijke verbinder tussen Planning & Control en het zorgcluster. Door de recente invoering van zelforganiserende teams is een goede samenwerking binnen het team en met het zorgcluster van essentieel belang. Je werkt in een enthousiast team, je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief als je vindt dat iets beter of anders kan. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom erg belangrijk.

 

Vanuit je kennis en inzicht ben je de sparringpartner voor de clusterdirecteur, de managers en de teams. Naast het aanleveren van goede rapportages ben je vooral adviserend op het gebied van bedrijfsvoering en financiën. Je analyseert ontwikkelingen en duikt in de cijfers om in gesprek te gaan met directie, managers en teams. Ook neem je deel aan het clusteroverleg.

 

Tenslotte speel je een belangrijke rol in het tot stand komen van de clusterbegroting en heb je een kritische rol bij de (strategische) planvorming van het cluster. Ook ben je het aanspreekpunt voor accountants, de zorgverkoop en overkoepelende instanties als NZA en GGZ Nederland.

Profiel:

  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een bedrijfseconomische achtergrond;

  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring als controller;

  • Kennis van een zorgorganisatie is een pre, maar geen eis;

  • Het spreekt voor zich dat je op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

 

Ons aanbod:

GGZ inGeest biedt collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving. Een dienstverband binnen onze organisatie start met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

De aanstelling is voor 32-36 uur per week.

 

Daarnaast zijn er goede secundaire voorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een fietsregeling, korting op één van de collectieve ziektekostenverzekeringen én je krijgt gratis een abonnement op Cultuur Werkt!

Wil jij je verder ontwikkelen? Dat kan! GGZ inGeest biedt mogelijkheden voor bij- en nascholing. Waaronder gratis online trainingen via GoodHabitz. Ze hebben volop aandacht voor gezonde en fitte werknemers. Met BedrijfsFitnessOnline kun je met veel korting sporten bij geselecteerde sportscholen.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor GGZ inGeest. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Roland Falke 06-41367129. Uw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/of rfalke@publicsearch.nl

bottom of page