top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

GGZ INGEEST

adviseur - projectmanager bedrijfsvoering

Voor GGZ inGeest in Amsterdam zijn wij op zoek naar een adviseur – projectmanager ter ondersteuning van het cluster FACT.  

Voel jij je op je plek binnen een organisatie in verandering? Wil jij meedenken over 'anders organiseren'? Beschik jij over een dienstverlenende instelling en ben je adviesvaardig? En zie jij binnen deze dynamiek kansen om te excelleren? Dan zien wij je CV graag tegemoet!

 

Plaats in de organisatie:

Als adviseur - projectmanager bedrijfsvoering fungeer je als rechterhand van de clusterdirecteur. Jouw werkplek is het hoofdkantoor op de Overschiestraat in Amsterdam, daarnaast wordt er verwacht dat je aansluiting zoekt bij de FACT-managers op de locaties van GGZ inGeest en de business controller van het cluster.

 

GGZ inGeest biedt diverse vormen van psychische gezondheidszorg vanuit 12 locaties in Amsterdam, Amstelveen, Bennebroek, Haarlem en Hoofddorp. GGZ inGeest werkt vanuit verschillende clusters: het cluster Poliklinieken en Prezens (basis GGZ), het cluster FACT (geintegreerde behandeling voor de doelgroep EPA) en het cluster KIC (Klinieken, IHT en Crisisdiensten).

Wetenschappelijk onderzoek en onderwijs is stevig verankerd in de organisatie. Samen met hogescholen en universiteiten verzorgt GGZ inGeest verschillende opleidingen zoals de opleiding tot HBO verpleegkundige, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychiater en verpleegkundig specialist GGZ. Samen met de partners verricht GGZ inGeest innovatief – soms baanbrekend – wetenschappelijk onderzoek in academische werkplaatsen. 

 

De functie:

Jij bent de vakinhoudelijke verbinder tussen Planning & Control en het zorgcluster FACT. Door de recente invoering van zelforganiserende teams is een goede samenwerking binnen het team en met het zorgcluster van essentieel belang. Je werkt in een enthousiast team, je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief als je vindt dat iets beter of anders kan. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom erg belangrijk.

Je houdt je bezig met het verkennen van relevante in- en externe ontwikkelingen en wet- en regelgeving met betrekking tot de zorginhoud en bedrijfsvoering, en maakt de vertaalslag naar beleidsnotities en adviezen. Daarnaast verricht je onderzoek en analyse en verwerk je de onderzoeksresultaten tot beleidsinformatie en voorstellen op tactisch niveau. Tot slot vertaal je beleid in implementatieplannen en voer je projecten en programma’s uit conform tijdsplanning en binnen het gestelde budget.

Vanuit je kennis en inzicht ben je de sparringpartner voor de clusterdirecteur, de managers en de teams. Naast het aanleveren van goede rapportages ben je vooral adviserend op het gebied van bedrijfsvoering en financiën. Je analyseert ontwikkelingen en duikt in de cijfers om in gesprek te gaan met directie, managers en teams. Ook neem je deel aan het clusteroverleg.

 

Je gaat zorgen voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van tactisch beleid met name op het gebied van bedrijfsvoering binnen het cluster. Voorbeelden van projecten zijn: ondersteunen bij de ontwikkeling van plannen op gebied van groeidoelstelling FACT,

borgen van de PCDA-cyclus, proces begeleiden en mede ontwikkelen jaarplan, begeleiden van verbetertrajecten op het gebied van signalering en monitoring KPI’s en andere ondersteuning/leiding bij projecten binnen het cluster.

 

Tenslotte speel je een belangrijke rol in het tot stand komen van de clusterbegroting en heb je een kritische rol bij de (strategische) planvorming van het cluster.

 

Profiel:

  • Je beschikt over minimaal een relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld HEAO), aangevuld met ervaring met beleidsadvisering en projectmanagement;

  • Je hebt kennis van organisatieontwikkeling, verandermanagement, bedrijfs- en zorgprocessen, bij voorkeur binnen een vergelijkbaar beleidsgebied;

  • Je volgt maatschappelijke ontwikkelingen en wet- en regelgeving  in de zorg op de voet;

  • Je neemt snel het voortouw en bent vindingrijk en innovatief;

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, weet op tactische wijze met weerstand om te gaan;

  • Je kunt goed motiveren, draagvlak creëren, aansturen en omgaan met conflicten;

 

Ons aanbod:

GGZ inGeest biedt collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving. Een dienstverband binnen de organisatie start met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 60. Het salaris is afhankelijk van ervaring en is maximaal

€4.486,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De aanstelling is voor 24-32 uur per week.

 

Daarnaast zijn er goede secundaire voorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een fietsregeling, korting op één van de collectieve ziektekostenverzekeringen én je krijgt gratis een abonnement op Cultuur Werkt!

Wil jij je verder ontwikkelen? Dat kan! GGZ inGeest biedt mogelijkheden voor bij- en nascholing. Waaronder gratis online trainingen via GoodHabitz. Ze hebben volop aandacht voor gezonde en fitte werknemers. Met BedrijfsFitnessOnline kun je met veel korting sporten bij geselecteerde sportscholen.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor GGZ inGeest. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Roland Falke 06-41367129. Uw sollicitatie kunt u richten naar skuipers@publicsearch.nl en/of rfalke@publicsearch.nl.

bottom of page