DOWNLOAD:
SHARE:

HET GROENE HART ZIEKENHUIS

FINANCIAL CONTROLLER/ TREASURER

Voor Het Groene Hart Ziekenhuis zijn wij op zoek naar een ervaren financial controller/ treasurer. 

 

Functie omschrijving

Als Financial Controller/Treasurer ben je de spil in de organisatie waar het gaat om alles wat met financiering en investeringen te maken heeft. Je bewaakt de liquiditeitspositie en de leningportefeuille en onderhoudt hierover contact met de banken. Je stelt de investeringsbegroting op en hebt zitting in de investeringscommissie. Met een scherpe analytische blik beheer je het Meerjaren Financieel Plan (MFP). Je maakt continu een koppeling tussen de organisatie en ontwikkelingen enerzijds en de cijfers anderzijds. Zo kun je de impact van financiële mutaties op het bedrijfsproces vertalen. Je bent proactief communicatief om zowel informatie te halen als te brengen.

In samenwerking met jouw directe collega's op Bedrijfseconomische Zaken ben je verantwoordelijk voor het omzetdossier en de omzetverantwoording. Je doet de schadelastbewaking en bent kerngebruiker van het systeem waarin dit wordt vastgelegd en onderhoudt contacten met de leverancier van dit systeem.

Je maakt analyses en het legt inhoudelijke verbanden. Je stelt rapportages op en adviseert management en bestuur over jouw dossiers. Verder denk je proactief mee met jouw collega's op de afdeling Bedrijfseconomische Zaken en in het huis.

 

Het betreft een functie voor 36 uur (1,0 fte), waarbij een parttime invulling voor 0,8 fte bespreekbaar is.

 

Functie eisen

Je bent een ervaren Financial Controller/Treasurer met concrete ervaring binnen de zorg en bij voorkeur heb je ook ervaring met het omzetdossier. Je werkt zelfstandig, maar blijft graag in verbinding met je collega's en zoekt hen proactief op.

Jij gedijt het beste in een omgeving waarin je specialist en de stabiele factor op jouw dossiers kan zijn.

 

Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op minimaal HBO(+) en liefst WO-niveau;

  • Concrete ervaring in de zorgsector is een must. Ervaring met het omzetdossier is een pré;

  • Ervaring met treasury en meerjarenplanning is een grote pré;

  • Zeer sterk analytisch ingesteld;

  • Uiterst accuraat, gedegen, gestructureerd en planmatig;

  • Communicatief vaardig, je weet je mening zorgvuldig op te bouwen;

  • Teamplayer en een leuke collega;

  • Zelfstandig, verantwoordelijk en stressbestendig.

Bedrijfsprofiel

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden Holland. Het GHZ biedt goed bereikbare en kwalitatief hoogwaardige medisch-specialistische zorg op vier locaties: Locatie Gouda, Locatie Bodegraven, Locatie Zuidplas en Locatie Schoonhoven. Het GHZ beschikt over zo'n 400 bedden. Er werken ruim 164 medisch specialisten, ruim 2.100 medewerkers en 150 vrijwilligers. Meer informatie via http://www.ghz.nl/ 
 

Medewerkers kenmerken zich door een hoge mate van betrokkenheid. Ze vinden het een mooi bedrijf met een mooi product waar ze zich graag voor inzetten. Het ziekenhuis heeft ambitie en de zorgsector is permanent in verandering. Sleur kent men niet. Er zijn relatief korte lijnen waardoor je dicht bij het management kunt werken en zo direct invloed kunt hebben. 

De afdeling BEZ (Bedrijfseconomische Zaken) kenmerkt zich door de informele sfeer. Er is veel vrijheid om invulling te geven aan de eigen rol. Die vrijheid vraagt echter ook om zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Verder is er veel saamhorigheid en betrokkenheid op de afdeling.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het GHZ biedt een marktconform salaris op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een functie voor 36 uur (1,0 fte), waarbij een parttime invulling voor 0,8 fte bespreekbaar is. De functie wordt, afhankelijk van ervaring en opleiding, ingeschaald in FWG65. 

Secundair biedt GHZ een volledige 13e maand, mogelijkheden om je te ontwikkelen en voor het volgen van opleidingen. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van een jaar.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Het Groene Hart Ziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl