top of page
SHARE:

STICHTING GOO ONDERWIJS en OPVANG
stafhoofd financiën & facilitaire Zaken

PRINT PAGINA

Voor Stichting GOO zijn wij op zoek naar een Stafhoofd Financiën & Facilitaire zaken die het team versterkt met zijn of haar deskundig advies en kritische blik. Ben jij financieel sterk onderlegd en heb jij een flexibele en ondernemende instelling waardoor jij de verbinding tussen twee organisatieonderdelen kan leggen? Ben jij de adviseur én sparringpartner voor bestuur en directie, kind-centrumleiders en stafhoofden? En wil jij meehelpen aan de verdere ontwikkeling van GOO ? Dan ben jij het stafhoofd waar Stichting GOO naar op zoek is!

 

Stichting GOO Onderwijs en OpvangOnderwijs en Opvang is een organisatie voor (Speciaal) Basisonderwijs en Opvang met 18 onderwijs- en/of opvanglocaties in de gemeenten Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek. Ongeveer 2.800 leerlingen krijgen onderwijs op een van onze scholen en daarnaast bieden wij kinderopvang aan voor ruim 1.700 kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.

 

De onderwijsactiviteiten zijn ondergebracht in de Stichting GOO. Deze stichting is 100% aandeelhouder van GOO Opvang B.V., waarin alle activiteiten op het gebied van kinderopvang plaatsvinden, te weten dagopvang, peuterwerk, buitenschoolse opvang en flexibele opvang.

 

Stafhoofd Financiën & Facilitaire zaken (0,8-1,0 fte)

                               

Functie

Stichting GOO is op zoek naar een stafhoofd Financiën & Facilitaire Zaken, die de directeuren, bestuurder en stafhoofden kan ondersteunen en adviseren met als doel: een solide bedrijfsvoering om vakbekwaamheid en kwaliteit van de opvang en het onderwijs tot zijn recht te laten komen. Het stafhoofd is een goede sparringpartner die een bijdrage kan leveren aan complexe vraagstukken die vragen om integrale oplossingsrichtingen.

 

Het stafhoofd Financiën en Facilitaire Zaken adviseert en legt verantwoording af aan de bestuurder. Tevens heeft het stafhoofd een onafhankelijke rol in het informeren van de Raad van Toezicht en de medezeggenschap. Daarnaast geef je leiding aan 4 medewerkers Financiën en 1 medewerker Facilitaire Zaken.

 

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Je geeft sturing aan de planning & control cyclus;

 • Je ontwikkelt het strategische financiële beleid en bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering daarvan;

 • Je stelt de (geconsolideerde) jaarrekening en tussentijdse rapportages op;

 • Je draagt zorg voor een juiste, volledige en transparante financiële administratie en (business) control van de gehele organisatie;

 • Je geeft sturing aan de verdere ontwikkeling naar een nieuw managementinformatie systeem;

 • Je hebt een sturende, faciliterende en controlerende rol met betrekking tot de begroting, budgetbewaking en het financieel uitwerken van diverse vraagstukken onder meer op het gebied van formatie, huisvesting, dienstenaanbod en tarieven voor de opvang;

 • Je bent verantwoordelijk voor de advisering omtrent het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de organisatie, alsmede beleidsontwikkeling, coördinatie en uitvoering met betrekking tot huisvesting, beheer en onderhoud.

 

Profiel

Naast dat jij een sterke financieel manager bent heb jij tevens affiniteit met facilitaire- en huisvestingsaangelegenheden. Daarnaast voldoe je aan de volgende profielkenmerken:

 • Je hebt een hbo+ achtergrond, bij voorkeur richting bedrijfseconomie of accountancy;

 • Je hebt een financiële achtergrond, bij voorkeur in een (kinder)opvangorganisatie en/of onderwijsstichting;

 • Je hebt oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het onderwijs en de opvang en geeft invulling aan jouw rol vanuit de maatschappelijke opdracht van GOO Onderwijs en Opvang;

 • Je hebt leidinggevende en coachende kwaliteiten en bent in staat vanuit de inhoud je medewerkers te steunen, te motiveren en waar nodig sturen;

 • Je bent enthousiast, analytisch sterk, proactief en toont ondernemerschap;

 • Je hebt het vermogen om veranderingen te initiëren;

 • Je kunt presenteren, beïnvloeden en adviseren;

 • Je bent een doorzetter en een verbinder in de relatie met al je (interne en externe) stakeholders.

                               

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie met als standplaats Gemert. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 6.270, - bruto per maand (salarisschaal 13) bij een voltijd dienstverband. De arbeidsovereenkomst (conform de cao Primair Onderwijs) wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast beschikt stichting GOO over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Zoals 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering en een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

 

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving voor de stichting GOO. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Wendy Swier 06-434 127 34 Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of wswier@publicsearch.nl

Melissa.png

 

Melissa Anthonio

Recruiter Onderwijs

06 386 901 04 

manthonio@publicsearch.nl

 

bottom of page