top of page
SHARE:
DOWNLOAD:

Gooi en Vechtstreek

Business Controller

Voor de  Regio Gooi en Vechtstreek in Bussum zijn wij op zoek naar een business controller.

 

(24-36 uur per week, schaal 11, max € 5.017,-)

ORGANISATIE

Regio Gooi & Vechtstreek is de uitvoeringsorganisatie van het samenwerkingsverband voor de gemeenten Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren. Het grootste deel van haar inzet is gericht op het uitvoeren van gemeentelijke dienstverlening voor inwoners. De laatste jaren hebben de gemeenten hun samenwerking op strategische  opgaven vanuit de Regio versterkt. Eerst op het Sociaal Domein met de gezamenlijke vormgeving van de (Jeugd) Zorg en maatschappelijke ondersteuning voor inwoners. Op dit moment wordt de samenwerking op het fysieke domein versterkt op de thema’s bereikbaarheid, wonen, economie, duurzaamheid en landschap. Ook financieel heeft de Regio een belangrijke rol in het voorbereiden van gemeentelijk beleid op gezamenlijke strategische opgaven. Regio Gooi en Vechtstreek  bestaat uit de volgende organisatieonderdelen: Sturing (Bestuur & Beleid), Jeugd en Gezin, Maatschappelijke Dienstverlening, Inkoop & Contractbeheer, Gemeentelijke Gezondheidsdienst, Grondstoffen en Afvalstoffendienst, Facilitair Bedrijf en de Regionale Ambulancevoorziening. Totaal zijn bij Regio Gooi en Vechtstreek ruim 500 medewerkers in dienst.

PLAATS IN DE ORGANISATIE

Je maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf binnen het team P&O en Financiën en werkt nauw samen je collega’s. Het Facilitair Bedrijf zorgt ervoor dat de rest van de organisatie kan werken en zich kan concentreren op haar kerntaak. Daarvoor levert het een breed scala aan ondersteunende diensten.

 

 Wat ga je doen?

 • Je bent sparring partner van het management en adviseert gevraagd en ongevraagd over financieel strategische vraagstukken binnen het sociaal en fysieke domein;

 • Je pakt concernbrede projecten op;

 • Je ontwikkelt nieuw en actualiseert bestaand beleid op het terrein van financiën en bedrijfsvoering;

 • Je houdt budgetgesprekken met- en ondersteunt budgethouders;

 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de producten uit de P&C cyclus;

 • Je werkt samen met gedreven, enthousiaste en betrokken collega’s;

 • Je werkt als business controller voor meerdere organisatieonderdelen;

 • Je levert een bijdrage aan het versterken van de rol van business controller / businesspartner (in samenwerking met P&O).

 

 

Wij vragen?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bedrijfseconomische richting en/of een controllersopleiding;

 • Kennis van overheids- en/of bij voorkeur gemeentefinanciën en BBV is een pré;

 • Je bent je bewust van de vele ontwikkelingen die er zijn binnen en buiten de organisatie;

 • Je neemt initiatief en draagt verbeterpunten aan;

 • Je bent flexibel, proactief en verbindend;

 • Je houdt van aanpakken en van werk dat er toe doet.

 

Aanbod

Regio Gooi en Vechtstreek biedt een functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring biedt Gooi en Vechtstreek een salaris van max. € 4859,- bruto per maand op basis van 36 uur per week en een vrij besteedbaar persoonlijk budget (IKB) van 17,05% (salarispeil 1 januari 2018). Dit kun je inzetten voor diverse doelen, zoals kopen van vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling en financieren van een (deel van je) opleiding.

Daarnaast hebben ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden ze mogelijkheden voor een goede balans tussen je werk- en privéleven.

Interesse?

Public Search verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer: 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of met Frank Jonkman via telefoonnummer: 06-41317162 of mail fjonkman@publicsearch.nl

bottom of page