top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

HAN 

controller

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de afdeling Concerncontrol voor de campus in Nijmegen een Controller 0,8-1,0 fte

‘’ In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’

Concerncontrol is een stafafdeling van het College van Bestuur. Binnen deze afdeling werken de concerncontroller en 7 controllers die werkzaam zijn bij de faculteiten en het Service Bedrijf (waarin alle ondersteunende diensten van de hogeschool zijn gebundeld). De primaire taak van de controllers is ondersteuning van het management bij de uitvoering van de planning- en controlcyclus en ondersteuning bij de bedrijfsvoering met bedrijfseconomische analyse en advies.

 

Wat zijn uw werkzaamheden?

Binnen Planning & Control werkt u voor de Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (GGM). Als controller bent u medeverantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus en draagt u bij aan het verbeteren van de kwaliteit ervan. U stelt periodieke rapportages op, voert financiële analyses uit en maakt conceptbegrotingen. U signaleert knelpunten binnen de AO en de interne controle. U neemt deel aan projecten die aspecten van de bedrijfsvoering raken (bijvoorbeeld invoering nieuw roosterprogramma of geautomatiseerd bestelsysteem). U werkt ten behoeve van de meerjarige personele begroting nauw samen met de HR adviseurs van de faculteit, ook bent u als controller de ’verbindings¬officier’ tussen de faculteit en de Service Unit Financieel Economische Zaken (FEZ). U ontvangt hiërarchisch leiding van de concerncontroller, functioneel vindt aansturing plaats door de faculteitsdirectie. U neemt deel aan het managementteam van de faculteit. Last but not least, u adviseert en ondersteunt de faculteitsdirectie en de directie van de verschillende instituten binnen de faculteit inzake de financieel economische aspecten van de bedrijfsvoering.

 

Wat zijn uw kwaliteiten?

U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding SPD, HEAO-BE of -AC en al enkele jaren rele¬vante werkervaring in een grote non-profit organisatie, bij voorkeur in een onderwijsorganisatie. U hebt gedegen kennis van geautomatiseerde systemen. U bent een stevige persoonlijkheid en kunt de juiste zakelijke toon vinden in een faculteit met opleidingen die voornamelijk gericht zijn op het sociaal maatschappelijke domein. U kunt effectief functioneren in een veranderende omgeving en hierop inspelen met uw werkzaamheden en hebt een pragmatische hands on-instelling. Verder bent u proactief, accuraat en initiatiefrijk. Bovendien bent u communicatief en sociaal vaardig, een teamspeler en kunt u goed schakelen tussen de verschillende niveau ’s in de organisatie.

 

Wat biedt de HAN u?

Een uitdagende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor een jaar, waarna verlenging mogelijk is. U wordt aangesteld als Controller niveau 4. Afhankelijk van uw opleiding en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

 

Interesse

Connect Professionals verzorgt de selectie voor de VU. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Renee van Wijngaarde 06 421 48 552 of per mail rvanwijngaarde@connectprofessionals.nl.

bottom of page