top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

hanze hogeschool 

junior business controller

De Hanzehogeschool Groningen is een ambitieuze hogeschool. Kernwaarden die hen typeren zijn individuele ontplooiing, respect en actieve tolerantie, ondernemendheid en verantwoordelijkheid.

Het stafbureau Financieel Economische Zaken (FEZ) is een betrouwbare en transparante partner van het management. FEZ is de specialist en het geweten van de Hanzehogeschool op het gebied van verantwoord financieel economisch beleid en integer bestuur. We reflecteren op ons eigen gedrag en onze resultaten, waarbij successen worden gevierd. Onze werkwijze kenmerkt zich door ambitie, we willen het elke dag beter doen.

 

Stafbureau FEZ heeft een vacature voor een

 

Junior Business controller

 

0,8 - 1,0 fte

 

Plaats in de organisatie

De junior business controller maakt deel uit van het team Control, dit team bestaat uit 18 personen. De junior business controller valt rechtstreeks onder de teamleider Control.

 

Functie-inhoud

Heb je een afgeronde WO-opleiding en ben je financieel onderlegd? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een volwaardige Business Controller, die als sparringpartner kan optreden van de business?

Dan hebben wij een mooie doorgroeifunctie voor een Junior Business Controller!

 

Binnen de afdeling Control heb je als primaire taak om de controllers te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Je maakt inzichtelijk wat de bestuurlijke en financiële consequenties zijn van het beleid en welke indicatoren beinvloed kunnen worden om tot andere resultaten te komen. Transparantie, eenduidige werkwijzen en betrouwbare rapportages zijn belangrijke uitgangspunten.

 

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan hoofdzakelijk uit:

  • Ondersteunen bij het uitvoeren van de planning & controlcyclus;

  • ondersteunen bij budgettering en begrotingen;

  • zorgdragen voor managementinformatie;

  • geven van  gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van financiële en niet financiële besturing;

  • leveren van een bijdrage aan het inrichten, bewaken en optimaliseren van het bedrijfsproces.

 

Profiel

Je hebt de ambitie om jezelf door te ontwikkelen. Je beschikt over lef, enthousiasme, communicatief vermogen en zelfreflectie. Je bent een teamplayer en samenwerker; ook in de relatie met je collega’s binnen en buiten FEZ. Je hebt de drive om het elke dag beter te doen. Je bent analytisch sterk, je kunt zaken vanuit een heleciopterview overzien, maar ook details waarnemen.

 

Je bent communicatief vaardig en beschikt over de benodigde overtuigingskracht. Je kunt snel schakelen qua denken en handelen in. Organisatie/politieke risico’s schat je daarbij adequaat in op grond van je sensitiviteit.

 

 

Functie-eisen

  • Afgeronde academische opleiding (bedrijfseconomie, bedrijfskunde);

  • bij voorkeur minimaal 2 jaar en maximaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, je bent toe aan een tweede stap in je carriere als business controller.

 

Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie, waarbij in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar wordt geboden, met daarna de mogelijkheid tot verlenging. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.  De functieschaal is schaal 10. Het salaris bedraagt minimaal € 2.459,- en maximaal € 3.994,- per maand bij een volledige betrekking. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren.

 

Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Interesse

Public Search verzorgt de werkving voor de Hanze Hogeschool. Voor vragen en sollicitaties, bel of mail met Renee van Wijngaarde, 06 421 48 552 / 035 621 02 58 of rvanwijngaarde@publicsearch.nl.

bottom of page