top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

HLTsamen

teammanager financiën

(32-36 uur, schaal 13 max. €89.400 bruto per jaar)

 

HLTsamen: een organisatie met een visie voor 2025. Een visie, die jij gaat helpen waarmaken. Tegelijkertijd maak je slagen met ‘jouw team’ financiën. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan is de functie van teammanager financiën echt iets voor jou!

 

Dit ga je doen

Op dit moment werken we aan onze organisatievisie voor 2025. Als één van onze teammanagers, ga jij die helpen realiseren. We zijn een complexe organisatie, waar zaken nog niet altijd even goed lopen. Jij gaat dit helpen verbeteren. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over onze strategische organisatieontwikkeling.

Als teammanager financiën zorg je voor stevige en kwalitatief goede  fundamenten voor onze financiële huishouding. Het team is de afgelopen jaren op sterkte gekomen. De basis is bijna op orde. We staan nu aan de vooravond van een volgende stap: verdere professionalisering, zodat we onze prestaties op het gebied van kwaliteit en dienstverlening perfectioneren. Heel belangrijk, gezien de aard en context van ons werk: vier opdrachtgevers, de complexiteit van overheidsfinanciën in het algemeen en de veranderende technologie. Daarom besteed jij een groot deel van jouw tijd aan het helpen groeien van je team.

Op financieel gebied ben je een gesprekspartner met autoriteit voor iedereen, van de directie en wethouders tot je collega-teammanagers en budgethouders.

Daarnaast maak je deel uit van het management van het domein bedrijfsvoering.

 

Dit bieden wij jou

Een functie waarin je te maken krijgt met een interessante combinatie van de bestuurlijke en inhoudelijke aspecten van het financiële vakgebied in de totale breedte. Veel staat al, maar er valt voor jou nog genoeg aan te pakken. Daarnaast bieden we jou:

•         Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Zijn we na dat jaar allebei tevreden? Dan zetten we deze graag om in een vast

           contract. Omdat we in ontwikkeling zijn, is het mogelijk, dat jouw opdracht over twee, drie jaar een andere wordt.

•         Een salaris van maximaal € 6.365,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

•         Een budget van ruim 17% van je salaris, dat je naar eigen inzicht kunt besteden, bij voorbeeld voor de aankoop van 

           extra verlof.

•         Uitstekende thuiswerkfaciliteiten, een laptop en een mobiele telefoon om te kunnen werken waar en wanneer je wilt. We             werken namelijk daar, waar het voor ons werk of voor ons persoonlijk het beste werkt. Dat kan op kantoor zijn of thuis,   

           maar ook bij een samenwerkingspartner of ondernemer.

•         Flexibele werktijden en een uitstekende verlofregeling.

•         Volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en eigen initiatief.

•         Een forse werkgeversbijdrage in je pensioenopbouw via het ABP, een bijdrage in de premie voor je     

           ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding voor de dagen waarop je voor je werk naar kantoor of een andere 

           locatie gaat.

 

Dit breng jij mee

Jij bent mensgericht, een echte verbinder. Je staat open voor de meningen van anderen. Tegelijkertijd sta je voor wat jij zelf vindt. Je hebt lef en denkt in oplossingen. Je staat stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met weerstand. Het geeft je energie als je anderen kunt laten groeien. Doordat jij zaken vanuit onverwachte invalshoeken bekijkt, voeg je nieuwe inzichten toe. Verder heb je:

•          Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in een financiële, economische of administratieve richting.

•          Ervaring met verandermanagement en bij voorkeur ook met overheidsfinanciën.

•          Leidinggevende ervaring en goede coachings- en communicatieve vaardigheden.

 

Team Financiën

Ons team bestaat uit twee clusters: Advies & Planning & Control (APC) en Administratie & Beheer (A&B). In totaal 26 personen. We zijn een team in opbouw. Een uitstekend gevoel voor cijfers, dat is onze basis. Zonder dat geen begroting, jaarrekening of tussenrapportages voor de vier organisaties waarvoor we werken. Maar daarmee zijn we er niet. We voeren een ontwikkelplan uit voor ontwikkelopgaven op diverse terreinen. We zorgen er daarnaast voor dat alle financiële processen van de vier organisaties op rolletjes lopen. We adviseren de organisatie, management en besturen over de cijfers en nemen iedereen mee in de ontwikkelingen op financieel gebied. We denken mee bij projectvoorstellen. We komen met creatieve en ongewone oplossingen. Wij overzien de hele breedte van het financiële werkveld. We zorgen voor een gezonde, financiële basis, in alles. En bij alles houden we de kwaliteit van de output en de dienstverlening voor ogen. Net zoals jij dat doet.

 

HLTsamen: Inventief, krachtig en verbindend

Drie gemeenten, vijf dorpen met meer dan 80.000 inwoners; 60 km2 kernen, woonwijken, polders, wegen en uitgestrekte bollenvelden. Goed bereikbaar vanuit plaatsen als Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp. En dichtbij steden als Haarlem, Den Haag en Leiden. Hier werkt HLTsamen. Met 470 collega’s werken we voor Hillegom, Lisse en Teylingen. We werken in een complexe omgeving, waar veel te doen is. We adviseren de bestuurders van deze gemeenten én voeren de gemaakte keuzes uit. We zijn groot genoeg om specialist te kunnen zijn, en klein genoeg om zichtbare impact te hebben in de gemeenten waar we werken. We bundelen kennis en menskracht. Zo helpen we de circa 83.000 inwoners van onze gemeenten vooruit. We zijn creatief in de oplossingen die we bieden. Ook jouw ideeën en initiatieven zijn daarin zeer welkom! We zijn volop in ontwikkeling. En jij kunt hierin snel veel betekenen. Daardoor zijn er mooie kansen voor jou en ons om echt het verschil te maken.

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

Public Search verzorgt de werving en selectie voor HLTsamen. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of Klaas Staatsen via telefoonnummer 06-83667788 of mail kstaatsen@publicsearch.nl

bottom of page