top of page
SHARE:

Honk/ Vicino

business controller

PRINT PAGINA

Als business controller werk jij samen aan het opstellen van financiële en operationele rapportages en het bewaken van de realisatie van (financiële) doelstellingen.

 

De organisatie:

Werken voor twee unieke organisaties waar vertrouwen, vernieuwing en betrokkenheid voorop staan en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De organisaties HONK en Vicino worden vanuit het bedrijfsonderdeel Bedrijfsvoering ondersteund. Onder de afdeling Bedrijfsvoering vallen de afdelingen ICT, Financiën, P&O, Business Intelligence, Communicatie, Kwaliteit en het Bedrijfsbureau. Bedrijfsvoering kenmerkt zich door het uitgaan van de mogelijkheden, de kracht en competenties van elkaar en onze mindset is om continue te verbeteren. Wij denken mee met de interne en externe klant, houden overzicht en passen de laatste ontwikkelingen van ons vakgebied toe.

 

HONK maakt zich sterk voor goede, toekomstgerichte huisartsen- en eerstelijnszorg. Zij kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en laagdrempelig contact. HONK is actief in de regio Noord-Kennemerland, een gebied in Noord-Holland met ongeveer 280.000 inwoners. In samenwerking met anderen organiseert en levert HONK spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg buiten kantoortijden. Als brede eerstelijnsorganisatie dragen wij bij door het faciliteren van de zorgprofessionals bij het leveren van passende zorg. Daarnaast levert zij multidisciplinaire ketenzorg voor mensen met chronische aandoeningen, mensen met psychische problematiek en kwetsbare ouderen. Onder de HONK Groep vallen Ouderenzorg Noord-Kennemerland, HONK Ketenzorg en HONK Huisartsenpost.

 

Vicino staat dichtbij huisartsen en zijn patiënten,  een ketenorganisatie werkzaam in de regio’s Alkmaar, West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. De zorgprofessionals zetten zich in voor de geestelijke gezondheid van alle inwoners. Voor hen die lichte psychische, sociale en/of psychosomatische klachten ondervinden, bieden wij deskundige en passende ondersteuning vanuit de huisartsenpraktijk. Ons doel is hen, vanuit een basis van vertrouwen, weer vooruit te helpen.

 

Voor meer informatie over beide organisaties verwijzen wij naar onze websites: www.honk.nu en www.vicinonhn.nl

 

Plaats in de organisatie:

Als business controller werk jij samen met je collega business controller en het hoofd Finance & Control aan het opstellen van financiële en operationele rapportages en het bewaken van de realisatie van (financiële) doelstellingen. Jouw inbreng is er op gericht om gebruik te maken van de beschikbare bronsystemen en (data)tools om het rapportageproces daarmee effectief en efficiënt in te richten.

 

Over de functie:                                                                    

In deze functie treed je op als rapportage specialist en kun jij het verschil maken met inzicht gevende en geautomatiseerde analyses. Tegelijkertijd krijg jij de gelegenheid om je te ontwikkelen tot een kritische en proactieve sparringpartner van de directie en managers.

 

Door middel van gedegen analyses draag jij bij aan verbetervoorstellen gericht op de organisatie en op de  inrichting van de informatievoorziening. Je onderhoudt intensieve contacten met de medewerkers van BI, business control en de afdeling financiën. Je bent geïnteresseerd in methodes  om de administratieve en rapportage processen te optimaliseren en te versnellen en ondersteunt bij het automatiseren van huidige (complexe) Excelsheets.

 

Wij zoeken kandidaten met:

Het is belangrijk dat je je herkent in de onderstaande punten:

 

 • Een professional met minimaal HBO werk- en denkniveau in een economische richting en relevante werkervaring, bijvoorbeeld als (assistent/business) controller of data-analist;

 • Is accuraat en consciëntieus en is in staat de business te begrijpen;

 • Een gedreven en actieve persoonlijkheid met ambities om vernieuwing en verbetering aan te brengen op bestaande processen en structuren;

 • Ambitie om te ontwikkelen naar een functievolwassen gesprekspartner op alle organisatieniveaus die een boodschap helder en overtuigend kan over brengen;

 • Een resultaatgericht en organisatorisch sterke persoonlijkheid;

 • Ervaring met Power BI, LucaNet (begrotingstool) en Afas is een pre

 

Wij bieden:

 • Werken binnen een hecht resultaatgericht team in een dynamische context.

 • Ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en creativiteit.

 • Arbeidsvoorstel voor een jaar bij goed functioneren uitzicht op een vast aanstelling.

 • Arbeidsvoorwaarden conform aan de cao huisartsenzorg.

 • Een mooi pakket van secondaire arbeidsvoorwaarden zoals fiets lease plan en sporten via Zoom.

 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw kennis up-to-date te houden en verder te ontwikkelen;

 • Bereikbare locatie in Alkmaar met de auto en openbaar vervoer.

 • Deels thuiswerken en flexibiliteit.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Honk/Vicino. Voor nadere informatie over de vacature kun  je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page