SHARE:

HONK / VICINO
controller

Als controller ben jij betrokken bij alle facetten van de organisatie en draag jij bij aan het bewaken van de realisatie van (financiële) doelstellingen.

 

De organisatie:

Werken voor twee unieke organisaties waar vertrouwen, samenwerken en verbeteren voorop staan en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De organisaties HONK en Vicino worden vanuit het bedrijfsonderdeel Bedrijfsvoering ondersteund. Onder de afdeling Bedrijfsvoering vallen de afdelingen ICT, Finance & Control, P&O, Business Intelligence, Communicatie, Kwaliteit en het Bedrijfsbureau. Bedrijfsvoering kenmerkt zich door het uitgaan van de mogelijkheden, de kracht en competenties van elkaar en onze mindset is om continue te verbeteren. Wij denken mee met de interne en externe klant, houden overzicht en passen de laatste ontwikkelingen van ons vakgebied toe.

 

HONK maakt zich sterk voor goede, toekomstgerichte huisartsen- en eerstelijnszorg. Zij kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en laagdrempelig contact. HONK is actief in de regio Noord-Kennemerland, een gebied in Noord-Holland met ongeveer 280.000 inwoners. In samenwerking met anderen organiseert en levert HONK spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg buiten kantoortijden. Als brede eerstelijnsorganisatie dragen wij bij door het faciliteren van de zorgprofessionals bij het leveren van passende zorg. Daarnaast levert zij multidisciplinaire ketenzorg voor mensen met chronische aandoeningen, mensen met psychische problematiek en kwetsbare ouderen. Onder de HONK Groep vallen Ouderenzorg Noord-Kennemerland, HONK Ketenzorg en HONK Huisartsenpost.

 

Vicino staat dichtbij huisartsen en zijn patiënten, een ketenorganisatie werkzaam in de regio’s Alkmaar, West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. De zorgprofessionals zetten zich in voor de geestelijke gezondheid van alle inwoners. Voor hen die lichte psychische, sociale en/of psychosomatische klachten ondervinden, bieden wij deskundige en passende ondersteuning vanuit de huisartsenpraktijk. Ons doel is hen, vanuit een basis van vertrouwen, weer vooruit te helpen.

 

Voor meer informatie over beide organisaties verwijzen wij naar onze websites: www.honk.nu en www.vicinonhn.nl

 

Plaats in de organisatie:

Als controller ben jij onderdeel van het team Finance & Control binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Samen met je collega business controller en het hoofd Finance & Control draag jij bij aan het opstellen van interne en externe rapportages en het bewaken van de realisatie van (financiële) doelstellingen. Daarnaast vervul je een belangrijke expertrol in administratie en financiering van de verschillende zorgsoorten, brengt periodiek de risico’s in kaart en helpt mee om effectieve beheersmaatregelen te ontwikkelen en in te voeren.

 

 

Over de functie:                                                                    

In deze functie ben je breed inzetbaar en kun je goed schakelen tussen de vele onderwerpen die voorbijkomen. Jij kunt het verschil maken met inzicht gevende en geautomatiseerde analyses en een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van procesverbeteringen. Je bent analytisch sterk en stelt je op als een kritisch opbouwend en proactieve sparringpartner van de directie en managers.

 

Door middel van gedegen analyses draag jij bij aan verbetervoorstellen gericht op de organisatie en op de inrichting van de interne en externe informatievoorziening, zoals de veranderde eisen rondom de jaarverantwoording Zorg. Je onderhoudt intensieve contacten met de collega’s binnen de afdeling bedrijfsvoering, maar ook met de spelers van de business. Je bent geïnteresseerd in methodes om de administratieve en rapportage processen te optimaliseren en te versnellen en ondersteunt bij het automatiseren van huidige (complexe) Excelsheets.

 

Wij zoeken kandidaten met:

Het is belangrijk dat je je herkent in de onderstaande punten:

 

 • Een professional met minimaal HBO werk- en denkniveau in een economische richting en relevante werkervaring;

 • Is accuraat, consciëntieus en nieuwsgierig, met de wens om echt goed te worden in wat wij doen en onze business te begrijpen.;

 • Een gedreven en actieve persoonlijkheid met doorzettingsvermogen om vernieuwing en verbetering aan te brengen op bestaande processen en structuren;

 • Ambitie om te ontwikkelen naar een functievolwassen gesprekspartner op alle organisatieniveaus die een boodschap helder en overtuigend kan over brengen;

 • Een resultaatgericht en organisatorisch sterke persoonlijkheid gericht op samenwerking;

 • Ervaring met registratieprocessen in de zorg en het ontwikkelen van een interne controle plan is een pre;

 • Ervaring met Power BI en Afas is een pre

 

Wij bieden:

 • Werken binnen een hecht resultaatgericht team in een dynamische context.

 • Ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en creativiteit.

 • Arbeidsvoorstel voor een jaar bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

 • Arbeidsvoorwaarden en pensioenplan conform de cao huisartsenzorg.

 • Een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals fiets lease plan en sporten via Zoom.

 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw kennis up-to-date te houden en verder te ontwikkelen;

 • Bereikbare locatie in Alkmaar met de auto en openbaar vervoer.

 • Deels thuiswerken en flexibiliteit.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Honk/Vicino. Voor nadere informatie over de vacature kun  je telefonisch contact opnemen met Mi Yu Vink 06-28814271 of per mail mvink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

WhatsApp Image 2021-12-07 at 11.12_edited.jpg

 

Mi Yu Vink

Recruiter Zorg en Onderwijs

06 288 142 71 

mvink@publicsearch.nl

 

PRINT PAGINA