top of page
SHARE:

HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM 
business controller, faculteit business & economie

Melissa.png
PRINT PAGINA

Ben jij een energieke stevige business controller met goede communicatie skills? En vind je het leuk om de vertaalslag te maken van cijfers naar de business en vertel je graag het verhaal hierachter? Dan ben jij de ideale kandidaat voor de faculteit Business en Economie (FBE)

Business Controller (0,8 - 1,0 fte)

Waar kom je te werken?

De faculteit Business en Economie (FBE) is met 11.000 studenten en een begroting van bijna 100 mln één van de grootste faculteiten van de Hogeschool van Amsterdam en is gevestigd op 2 locaties in de stad. De opleidingen bij de faculteit zijn georganiseerd in een vijftal clusters, zoals Bedrijfskunde en Human Resources Management of de International Business opleiding. Het onderzoek is georganiseerd in een kenniscentrum. Het betreft een afwisselende baan bij de afdeling Planning & Control van FBE, bestaande uit 3 project/ business controllers. De sfeer is professioneel, collegiaal en ambitieus, kortom het is een fijne werkomgeving.

 

Wat ga je doen?

Als business controller ben je de adviseur en business partner van de managers van een opleiding- of onderzoek cluster. De uitdaging in deze functie is om ervoor te zorgen dat managers met een beperkte financiële achtergrond goed geïnformeerd zijn over de veranderingen in hun financiële situatie en jou zien als hun gesprekspartner hierin. Hoofdtaken:

  • Je werkt nauw samen met jouw team, bent verantwoordelijk voor de planning- en control cyclus van verschillende opleidingsclusters en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit ervan.

  • Je stelt periodieke rapportages op, voert financiële en andere risico analyses uit, stelt in samenwerking conceptbegrotingen van de organisatie onderdelen op en geeft adviezen over risico’s en verbeterpunten binnen de administratieve organisatie en interne beheersing.

  • Je bent adviseur voor het betrokken management en signaleert en analyseert relevante aspecten met betrekking tot de bedrijfsvoering, zowel financieel als ook in bredere context.

  • Je werkt nauw samen met collega’s van andere disciplines in een multidisciplinair team.

 

Wat neem je mee?

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde hbo/wo opleiding,  bijvoorbeeld een financiële of bedrijfseconomische opleiding en enkele jaren relevante werkervaring. Communicatieve vaardigheden -zowel mondeling als schriftelijk- zijn essentieel. Het is van belang dat je gemakkelijk contact legt en goed kan communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je hebt bovendien een sterk organisatiebewustzijn en neemt verantwoordelijkheid om zaken te signaleren en op te pakken.

Daarnaast worden zij enthousiast van een nieuwe collega die:

  • een nieuwsgierige, kritische en onderzoekende werkhouding heeft;

  • proactief en pragmatisch is ingesteld;

  • goed ontwikkeld analytisch vermogen en een resultaatgerichte werkhouding heeft;

  • het leuk vindt om in teamverband te werken maar het ook geen probleem vindt om zelfstandig te werken;

  • openstaat voor vernieuwing en zich wil blijven ontwikkelen in de functie.

 

Waar kom je te werken?

Talent als basis, diversiteit als kracht

De Hogeschool van Amsterdam wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als kennisinstelling van en voor de stad. We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze hogeschool.

 

Wat bieden we?

Een tijdelijke aanstelling voor een jaar met, uitzicht op een vaste aanstelling.
De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van controller 4. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 5.127,- bruto per maand bij een fulltime  aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Er is de mogelijkheid om door te groeien naar schaal 12 (maximaal € 5.831,-). Daarnaast is er een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand; uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, het is onder andere mogelijk om een RC-opleiding te volgen.

Interesse?

Public Search verzorgt de werving voor de Hogeschool van Amsterdam  Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992. Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of sroot@publicsearch.nl.

i

bottom of page