top of page
SHARE:

HVO- QUERIDO
TEAMMANAGER FINANCIËLE ADMINISTRATIE (0,8 - 1,0 fte)

Wil jij als teammanager financiële administratie aan de slag bij één van de mooiste zorgorganisaties in Amsterdam en omgeving? Voor HVO-Querido zijn wij op zoek naar een teammanager voor de financiele administratie.

 

HVO-Querido ondersteunt mensen met een psychiatrische beperking of met sociaal- economische problemen in hun streven om zelf - opnieuw - de regie over hun eigen leven te krijgen. We hebben woningen en locaties door de hele stad waar cliënten samen en of zelfstandig wonen. De zorg en begeleiding bieden wij binnen het wettelijk het kader van de WMO, WLZ, FZ en ZvW.

 

Plaats in de organisatie

Jij bent als teammanager het eerste aanspreekpunt voor de financiële administratie. Je coördineert de dagelijkse gang van zaken en hebt zicht op de financiële processen en het werk van je collega's. Indien er ondersteuning nodig is bij de dagelijkse werkzaamheden? Dan steek jij graag de handen uit de mouwen! Ook ben je een verbindende factor richting andere afdelingen en de locatiemanagers waarbij je goed kan omgaan met verschillende belangen.

 

Als teammanager FA rapporteer je aan de manager financiën en control en geef je op een inspirerende en coachende wijze leiding aan het team van de financiële administratie. Hieronder vallen de processen van crediteuren, debiteuren, grootboek, kassen & banken, functioneel applicatiebeheer en projectmanagement (11 medewerkers).

 

Vanuit de organisatievisie op 'krachtgericht organiseren' werkt het team in grote mate zelfstandig. Je werkt hoofdzakelijk op het Centraal Bureau in Amsterdam, maar kan ook op onze verschillende locaties in de hele stad je werkzaamheden verrichten. Daarnaast zijn er volop persoonlijke ontwikkelmogelijkheden (opleidingen, studies e.d.). Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

 

Jouw rol

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de financiële administratie. Taken en verantwoordelijk zijn: 

  • Juistheid, volledigheid en tijdigheid van de financiële administratie (inclusief verzorgen van maandafsluitingen);

  • Het op een energieke en inspirerende wijze verder door ontwikkelen van de afdeling en haar medewerkers;

  • Optimaliseren, verbeteren en standaardiseren van de financiële processen (gevraagd én ongevraagd);

  • Opstellen jaarrekening en contactpersoon accountant;

  • Het aanspreekpunt voor fiscaliteit (o.a. tax control framework, belastingdienst);

  • (Mede) verzorgen van de Treasury-functie binnen HVO-Querido (inclusief het periodiek opstellen en actualiseren van een liquiditeitsprognose).

 

Jouw profiel

Jij bent een vaardige teammanager die in staat is om medewerkers in hun kracht te zetten en ruimte te geven om te kunnen ontwikkelen. Iemand met vakkennis, bij voorkeur in de zorg. Je ziet samenhang tussen financiën en overige aspecten van bedrijfsvoering. Je hebt ervaring met het opstellen van jaarrekeningen/ jaarverslaggeving en houd je doel voor ogen. Je bent goed in staat om zaken inzichtelijk te maken en overzicht te bewaren. Herken jij jezelf ook in onderstaande wensen? Dan maken we graag kennis met jou!

  • Je hebt WO werk- en denkniveau en een afgeronde financiële opleiding;

  • Je hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring in een financieel-administratieve rol, bij voorkeur in de zorg;

  • Je beschikt over kennis met betrekking tot de toepassing van relevante (financiële) applicaties en andere automatiseringspakketten.

 

Arbeidsvoorwaarden en bijzonderheden

Een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Wij bieden een marktconforme salariëring in overeenstemming met de zwaarte van de functie in CAO Sociaal Werk. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Zo krijg je o.a. een individueel keuzebudget, een opleidingsbudget, een laptop en smartphone (in bruikleen). Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract. HVO-Querido hecht waarde aan een divers samengesteld medewerkersbestand. Wij streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking met alle verschillen die je maar kunt bedenken. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis voelt.

Interesse?

Public Search verzorgt de werving voor HVO-Querido. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met

Mi Yu Vink 06-28814271 of Roland Falke 06- 41367129. Uw sollicitatie kunt u richten aan mvink@publicsearch.nl of rfalke@publicsearch.nl.

WhatsApp Image 2021-12-07 at 11.12_edited.jpg

 

Mi Yu Vink

Recruiter Zorg en Onderwijs

06 288 142 71 

mvink@publicsearch.nl

 

PRINT PAGINA
bottom of page