DOWNLOAD:
SHARE:

HVO QUERIDO

Business Controller

Voor de afdeling Planning & Control zijn wij opzoek naar een business controller die niet bang is voor dynamiek en veranderingen.

Analytisch sterk, motivator en energiek zijn woorden die jou typeren. Je bent een bruggenbouwer, die collega's bij elkaar brengt. Draagvlak creëren voor jouw bedrijfseconomische inzichten gaat je goed af dankzij je overtuigingskracht en transparante manier van communiceren. Herken je jezelf ook in bovenstaande wensen, dan zien wij je CV graag tegemoet!

 

Plaats in de organisatie:

De afdeling Planning & Control maakt deel uit van de Supportorganisatie, waar ook de afdelingen Financiële Administratie, Zorgadministratie, ICT, Facilitaire Organisatie en Kwaliteit en Zorgbeleid deel van uit maken. Je bent werkzaam in een team van 5 businesscontrollers.

 

De functie:

Je bent de sparringpartner van het management, maakt managementanalyses en adviseert gevraagd en ongevraagd over financiële vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, afstemming en uitvoering van het planning- en control instrumentarium. Je hebt een actieve rol in het vergroten van eigenaarschap bij het management voor de financiële huishouding en bedrijfsvoering. Je hebt ruime kennis van digitale technieken die je actief toepast om grip te krijgen op complexe financiële vraagstukken. Je vindt het leuk om collega's en managers hierin verder te bekwamen.

 

Je bewaakt de (veranderende) productie- en omzetafspraken met gemeenten in relatie tot de geleverde productie, houdt grip op de verschillende subsidiestromen en adviseert het management over mogelijke maatregelen om kosten en opbrengsten met elkaar in evenwicht te laten blijven. Je signaleert en volgt ontwikkelingen die spelen binnen de gemeenten en andere opdrachtgevers en vertaalt deze naar financieel beleid, ideeën en mogelijkheden.


Profiel:

  • Je hebt een afgeronde financiële HBO- of WO-opleiding, zoals HEAO of  bedrijfskunde;

  • Je hebt ten minste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de zorgsector;

  • Ervaring met Business Intelligence is een must;

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;

  • Je bent organisatiesensitief, klantgericht en stressbestendig.

 

Ons aanbod:

Een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Jouw salaris bedraagt maximaal

€ 4.564,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 10, CAO Sociaal Werk). Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Sociaal Werk. Zo krijg je o.a. een individueel keuze budget en een opleidingsbudget. Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure. Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor HVO Querido. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Roland Falke 06-41367129. Uw sollicitatie kunt u richten aan ltenbrink@publicsearch.nl en / of rfalke@publicsearch.nl

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2021

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon