top of page
SHARE:

HWW ZORG
Adviseur Audit en Interne Controle

PRINT PAGINA

Weet jij als geen ander dat het steeds belangrijker wordt om de financiële processen op orde te hebben en zorg jij er graag voor dat de controle hierop scherp is? Beschik jij over goede kritische oplettendheid voor het signaleren van risico’s bij verschillende werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Organisatie:

Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: “Een glimlach op ieders gezicht”, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners.

Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig

 

Functie:

HWW zorg ziet het goed omgaan met risico’s als kans om veilig te kunnen en willen werken. Als adviseur Administratieve Audit en Interne Controle maak jij daarom zowel de risico’s als kansen inzichtelijk, bespreekbaar en beheersbaar. Jij zet je in om kennis en vaardigheden omtrent risicobeheersing binnen HWW zorg te vergroten en verder te ontwikkelen. In verbinding met zorgprofessionals, leidinggevenden, staf en bestuur, draag je bij aan een risicobewuste en lerende organisatiecultuur. Jij hebt het overzicht van de belangrijkste risico’s en kansen en ook hoe daar mee om wordt gegaan binnen de organisatie. Je adviseert en ondersteunt het management bij interne controle op het gebied van audit en compliance, ten behoeve van de juiste en volledige vastlegging en verantwoording in overeenstemming met wet- en regelgeving (compliance). Je ontwikkelt het compliancebeleid en stelt een jaarplan Audit (incl. kwaliteit) en IC op en draagt zorg voor de uitvoering. Je draagt bij aan het inrichten van administratieve processen, waardoor bij controles achteraf alleen in uitzonderlijke situaties sprake is van omissies. Tenslotte signaleer je trends door middel van het doen van calamiteitenonderzoek en audits. En ervaar je ook zelf de risico’s die voorkomen in de praktijk. Je ontvangt leiding van de Manager Finance & Control.

 

Wat zoeken wij?

  • Kennis van bedrijfskunde, administratieve organisatie, ICT toepassingen en interne controle op HBO + niveau;

  • Minimaal drie jaar kennis van en ervaring met interne beheersing en AO/IC, risicomanagement en risicoanalyses;

  • Kennis van relevante (fiscale) wet- en regelgeving en financieringsstromen;

  • Je houdt vakkennis en interne en externe ontwikkelingen bij en toetst deze op relevantie voor de interne controle;

  • Kennis van Projectmanagement;

  • Je hebt inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen in een bredere context dan het eigen aandachtsgebied.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische omgeving, waar verandering meer regel dan uitzondering is. Jouw ideeën voor verbeteringen worden niet alleen op prijs gesteld; ze worden van je verwacht!

De functie wordt ingeschaald afhankelijk van het aantal jaren relevante werkervaring conform de CAO VVT. Verder bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: een volledige 13e maand, 8% vakantiegeld, 238 uren verlof per jaar en een cafetariamodel (Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden), met daarin mogelijkheden voor de aanschaf van een laptop/tablet/PC, fiets of bijvoorbeeld een fitnessabonnement.

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor HWW zorg. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-819537945 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page