top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

HOGESCHOOL INHOLLANDvastgoedeconoom

PROJECTCONTROLLER

Melissa.png

Hogeschool Inholland is onderscheidend door hun bijdrage aan een gezonde, duurzame en creatieve samenleving. De veranderingen in de samenleving op dit gebied zijn richtinggevend voor het onderwijs en onderzoek.

De aanpak is persoonlijk en dichtbij, waarbij diversiteit hun kracht is. Inholland biedt goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. De Hogeschool heeft ongeveer 25.000 studenten en 2200 medewerkers.

 

Inholland draagt bij aan de uitdagingen in de Randstad - van de kop van Noord-Holland tot de Drechtsteden - met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk.

 

De faculteit Gezondheid, Sport en Welzijn biedt schoolverlaters, beginnende en werkende professionals onderwijs, onderzoek en contractactiviteiten. Dit ten behoeve van het behalen en onderhouden van een gekwalificeerde positie op de arbeidsmarkt. De faculteit GSW profileert zich op het thema “De Gezonde Samenleving”. Onder dit thema komen de ontwikkelingen binnen gezondheid, welzijn en sport samen. Zo ontstaan kansen om nieuwe, betere oplossingen te bieden voor burgers, cliënten en patiënten in de maatschappij van vandaag en morgen.

 

Voor de afdeling Control van de faculteit Gezondheid, Sport en Welzijn zijn wij op zoek naar een ervaren projectcontroller. Je zult deel uitmaken van een enthousiast team met gemotiveerde collega's in een werkomgeving waar hard werken gecombineerd wordt met werkplezier.

 

Projectcontroller (32 uur p/w)

 

Plaats in de organisatie

De afdeling Control van de faculteit GSW is een klein team, wat wordt aangestuurd door een business controller. Je werkt nauw samen met de controller. Je werkt vanuit de locatie Amsterdam (Boelelaan) en daar waar nodig op één van de andere locaties waar de faculteit vertegenwoordigd is.

 

Als projectcontroller ben je verantwoordelijk voor het beheer van de subsidieprojecten en de 8 lectoraten. Je portefeuille bestaat daarnaast uit de werkgeverssubsidie van het ministerie van met hoogopgeleide professionals is in deze functie van groot belang. Door lectoren en projectleiders te ontzorgen op financieel gebied, kunnen zij zich focussen op hun onderzoeken. Goed kunnen communiceren met deze wetenschappers, die academisch geschoold zijn op niet-financiële vakgebieden, is cruciaal voor het slagen in deze functie.

                                 

Functie

Als projectcontroller ben je verantwoordelijk voor:

 • De aanvraag van de subsidie: ondersteuning in de acquisitiefase, ondersteuning opstellen begroting, vertalen van subsidievoorwaarden naar uitvoering, signaleren van risico’s.

 • De uitvoering van het project: inrichting digitaal projectdossier en projectadministratie, toezien op facturatie partners, controle maandelijkse urenregistratie, opstellen van maandelijkse exploitatierapportages lectoraten, opstellen periodieke financiële voortgangsrapportages projecten, opstellen financiële eindrapportage projecten inclusief voorbereiden accountantscontrole, gevraagd en ongevraagd advies aan de projectleiders.

 • Contact onderhouden met centrale subsidiedesk.

 • Deelnemen overleg (project) controllers.

 • Bijwonen netwerkbijeenkomsten

 

Profiel

 • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau, aangevuld met enkele jaren ervaring op het gebied van (project-)control opgedaan in een hbo/wo onderwijsomgeving;

 • Je bent een proactieve controller die zelfstandig en gestructureerd kan werken;

 • Je bent klantvriendelijk, sociaal en flexibel ingesteld;

 • Collegialiteit, enthousiasme en werken in teamverband;

 • Je beschikt over een gezonde dosis humor;

 • Communicatief sterk en instaat om een brug te slaan tussen onderzoek en finance;

 • Ervaring met subsidieprojecten (op internationaal gebied) en Timetell is een pre;

 • Goede kennis van Office365, Excel en Word is vereist.

 

Competenties

Adviesvaardigheden, analytisch denken, resultaatgericht, nauwkeurig, samenwerken

 

Arbeidsvoorwaarden

De Hogeschool Inholland biedt een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie heeft een omvang van 32 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 3.560,72  en maximaal € 4.892,31 bruto per maand (salarisschaal 11) en 428 vakantie uren bij een 40-urige werkweek.

De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat. Naast vakantiegeld en opleidingsmogelijkheden ontvang je een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling bij het ABP.

 

Solliciteren

Voor deze vacature verzorgt Public Search de werving voor de Hogeschool Inholland. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op telefoonnummer 06-38690104 of stuur je cv naar manthonio@publicsearch.nl.

bottom of page