top of page
SHARE:

HOGESCHOOL INHOLLAND
projectcontroller

Melissa.png
PRINT PAGINA

Als je bij Hogeschool Inholland komt werken, ervaar je dat de studenten en collega’s centraal staan. Samen creëren zij een vertrouwde leer- en werkomgeving waarin studenten en collega’s zich thuis, gezien, gekend en erkend voelen. Persoonlijk en dichtbij.  Hogeschool Inholland omarmt een grote verscheidenheid aan studenten en collega’s. Juist in deze verschillen zit hun kracht. De Hogeschool heeft ongeveer 25.000 studenten en 2200 medewerkers.

 

Het domein Gezondheid, Sport en Welzijn (GSW) leidt ieder jaar 6.000 professionals op. Een nieuwe generatie die de samenleving helpt gezonder te worden en te blijven. Met handen aan het bed, een deskundig hoofd en betrokken hart. Hoe kan innovatieve technologie mensen helpen langer gezond te blijven? Hoe geven we in deze missie iedereen gelijke kansen? Hoe organiseren we dit met andere professionals, mantelzorgers en vrijwilligers in de wijk? Dit soort vraagstukken maakt GSW maatschappelijk een heel relevant domein om deze deskundigheid over te dragen. De veranderingen in de samenleving op dit gebied zijn richtinggevend voor het onderwijs en onderzoek. Zij maken een maatschappelijk verschil.

 

Voor het domein GSW zijn wij op zoek naar een:

 

Projectcontroller (0,6-1,0 fte)

 

Voor de afdeling Control zijn wij op zoek naar een ervaren projectcontroller. Je zult deel uitmaken van een enthousiast klein team (totaal 4 fte) met gemotiveerde collega's in een werkomgeving waar hard werken gecombineerd wordt met werkplezier. Je werkt vanuit de locatie Amsterdam Zuidas (Boelelaan) en daar waar nodig op één van de andere locaties waar het domein vertegenwoordigd is.  Je komt te werken met collega’s die gaan voor kwaliteit, die van elkaar willen leren en samen willen anticiperen op de ontwikkelingen in de snel veranderende wereld.

                                 

Functie

Als projectcontroller ben je verantwoordelijk voor het beheer van de subsidieprojecten binnen de 8 lectoraten. Je portefeuille bestaat daarnaast uit de werkgeverssubsidie van het ministerie van met hoogopgeleide professionals is in deze functie van groot belang. Door lectoren en projectleiders te ontzorgen op financieel gebied, kunnen zij zich focussen op hun onderzoeken. Goed kunnen communiceren met deze wetenschappers, die academisch geschoold zijn op niet-financiële vakgebieden, is cruciaal voor het slagen in deze functie. Binnen de dienst Finance, vinden alle financiële administratieve taken plaats.

 

Als projectcontroller ben je verantwoordelijk voor:

 • De aanvraag van de subsidie: ondersteuning in de acquisitiefase, ondersteuning opstellen begroting, vertalen van subsidievoorwaarden naar uitvoering, signaleren van risico’s.

 • De uitvoering van het project: inrichting digitaal projectdossier en projectadministratie, toezien op facturatie partners, controle maandelijkse urenregistratie, opstellen van maandelijkse exploitatierapportages lectoraten, opstellen periodieke financiële voortgangsrapportages projecten, opstellen financiële eindrapportage projecten inclusief voorbereiden accountantscontrole, gevraagd en ongevraagd advies aan de projectleiders.

 • Contact onderhouden met centrale subsidiedesk.

 • Deelnemen overleg (project) controllers.

 • Bijwonen netwerkbijeenkomsten.

 • Voorkomende taken op het terrein van business control.

Profiel

Als projectcontroller beschik je over het volgende profiel:

 • Een afgeronde bedrijfseconomische/ financiële opleiding op tenminste hbo-niveau;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring aangevuld met ervaring op het gebied van (project-)control;

 • Ervaring in het hoger onderwijs is een pre;

 • Ervaring met de verantwoording van subsidies is een must;

 • Praktijkgericht onderzoek heeft jouw interesse;

 • Je bent een proactieve controller die zelfstandig en gestructureerd kan werken;

 • Je bent klantvriendelijk, sociaal en flexibel ingesteld;

 • Collegialiteit, enthousiasme en werken in teamverband;

 • Je beschikt over een gezonde dosis humor;

 • Communicatief sterk en in staat om een brug te slaan tussen onderzoek en finance.

 

Arbeidsvoorwaarden

De Hogeschool Inholland biedt een aanstelling voor een jaar, bij goed functioneren wordt het contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

De functie heeft een omvang van 24 tot 40 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal €5.127,39 bruto per maand (salarisschaal 11) en 428 vakantie uren bij een 40-urige werkweek. De verlofregeling is inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen. De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat. Naast vakantiegeld en opleidingsmogelijkheden ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling bij het ABP.

Je komt te werken op de goed te bereiken werkplek in Amsterdam Zuidas (De Boelelaan). Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Kies je voor eigen vervoer weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.

 

Hogeschool Inholland volgt de cao hbo, een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierin blijven sociale partners streven naar afspraken die echt werken en uitgaan van goed werkgeverschap en goed werknemerschap.  Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Hogeschool Inholland https://www.inholland.nl/over-inholland/werken-bij-inholland/arbeidsvoorwaarden/

 

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving voor Hogeschool Inholland. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Sabine Root 06-289 31 992 of Melissa Anthonio op 06-386 90 104. Je cv mag je ook mailen naar sroot@publicsearch.nl of manthonio@publicsearch.nl

bottom of page