top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

HOGESCHOOL INHOLLAND
subsidie-adviseur

Melissa.png

Over Hogeschool Inholland

Als je komt werken bij de  hogeschool, ervaar je dat studenten en collega’s centraal staan. Samen creëren zij een vertrouwde leer- en werkomgeving waarin studenten en collega’s zich thuis, gezien, gekend en erkend voelen. Persoonlijk en dichtbij. Vanuit een veilige basis moedigen zij studenten aan om door te groeien tot zelfverzekerde, wendbare professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Waar ze ook vandaan komen, wat hun interesse en (levens)ervaring ook is. Onze hogeschool omarmt een grote verscheidenheid aan studenten en collega’s. Juist in onze verschillen zit onze kracht.

Welke functie je ook hebt binnen de hogeschool, je bent altijd een rolmodel voor de studenten. Want zowel binnen het praktijkgericht onderzoek als de onderwijsvernieuwing die zij samen willen realiseren, verwachten zij ook van jou wendbaarheid, lef en nieuwsgierigheid. Je voelt en neemt de ruimte en verantwoordelijkheid om, naast je dagelijkse werkzaamheden, vanuit jouw rol bij te dragen aan het faciliteren van praktijkgericht onderzoek. De Hogeschool heeft ongeveer 28.000 studenten en 2.300 medewerkers.

 

Voor de Subsidiedesk zijn zij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Subsidie-adviseur. Je zult deel uitmaken van een enthousiast team in een werkomgeving waar hard werken gecombineerd wordt met werkplezier. De afdeling bestaat op dit moment uit 2 medewerkers (in totaal 1,4 FTE) en is onderdeel van de stafafdeling Finance, Business Control en Centrale Studentenadministratie (FB&C) met ongeveer 60 medewerkers.

 

                              

Subsidie-adviseur (0,8 - 1,0 fte)

 

                                 

Functie

De Subsidiedesk is gezien de ontwikkelingen binnen het subsidielandschap toe aan uitbreiding. De (inter)nationale subsidiemogelijkheden nemen toe en er ontstaan steeds meer kansen en ambities op het gebied van multidisciplinaire samenwerkingen. Inherent hieraan is de professionalisering van de Subsidiedesk, met name op het gebied van digitalisering en positionering binnen en buiten de organisatie.

 

Samen zijn ze, als Subsidiedesk, verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Je biedt collega’s ondersteuning in de soms complexe wereld van subsidies voor het hoger beroepsonderwijs. Dit kan variëren van adviesgesprekken met (potentiële) aanvragers, onder andere Lectoren, onderzoekers en/of docenten, tot het stroomlijnen van de interne- of externe procedures, en het meelezen met (concept)aanvragen.

 • Je helpt met het verbeteren van processen rond de verwerving van subsidies, je haalt de subsidie gerelateerde facts & figures op in de organisatie en interpreteert deze.

 • Daarnaast denk je betrokken mee bij het beleid van Inholland op het gebied van subsidies dit in samenwerking met Onderwijsbeleid.

 • Je draagt bij aan de verdere positionering van Inholland in het onderzoeksveld om deze verder te kunnen uitbouwen en versterken.

 • Met gevoel voor bestuurlijke processen en vermogen, benader je interne en externe partijen proactief en verbindt deze aan elkaar.

 • Het opzetten, ontwikkelen en uitrollen van digitale tools, die op meerdere niveaus in de organisatie kennis over subsidies kan geven.         

 

Profiel

 • Beschikt over hbo/wo-denk en werkniveau;

 • Ervaring met subsidieadvies (al dan niet in het hoger onderwijs) is een pre;

 • Ervaring in het hoger onderwijs of bij een kennisinstelling is een pre;

 • Kennis van digitale tools en applicaties voor het verwerken van informatie is een pre;

 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

 

Competenties

 • Je draagt bij aan een gezamenlijk resultaat, je bent in staat om de samenwerking op te zoeken. Je deelt kennis en informatie met collega’s.

 • In staat om resultaatgericht te werken in een grote, complexe organisatie en met kritische professionals waarin verschillende belangen gediend moeten worden.

 • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, weet bij je adviezen rekening te houden met verschillende belangen en bent in staat je boodschap aan te passen op de ontvanger.

 • Een verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid, die zichtbaar in de organisatie is.

 • Om de rol van adviseur goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je over scherpe analytische en uitstekende communicatieve (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden beschikt.

 • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van jouw werk.

 • Uitstekende organisatorische vaardigheden t.a.v. beheersen van processen, bewaken van deadlines.

 • Je bent flexibel van aard, je zal regelmatig de locaties van Inholland bezoeken.

                                 

Arbeidsvoorwaarden

De Hogeschool Inholland biedt een aanstelling voor een jaar, bij goed functioneren wordt het contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. De functie heeft een omvang van 32 tot 36 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal €5.127,39 bruto per maand (salarisschaal 11) en 428 vakantie uren bij een 40-urige werkweek.

De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat. De verlofregeling is inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen. De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat. Naast vakantiegeld en opleidingsmogelijkheden ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling bij het ABP.

Je werkt één dag per week met je collega’s op locatie Haarlem. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Kies je voor eigen vervoer weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.

 

Hogeschool Inholland volgt de cao hbo, met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierin blijven sociale partners streven naar afspraken die echt werken en uitgaan van goed werkgeverschap en goed werknemerschap.  Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Hogeschool Inholland https://www.inholland.nl/over-inholland/werken-bij-inholland/arbeidsvoorwaarden/

 

 

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving voor Hogeschool Inholland. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992. Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of sroot@publicsearch.nl .

bottom of page