top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

HOGESCHOOL INHOLLAND

subsidie coördinator

Melissa.png

Hogeschool Inholland is onderscheidend door haar bijdrage aan een gezonde, duurzame en creatieve samenleving. Deze veranderingen in de samenleving zijn richtinggevend voor het onderwijs en onderzoek.

De aanpak is persoonlijk en dichtbij, waarbij diversiteit haar kracht is. Inholland biedt goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. Dit doen we in een leeromgeving waarin studenten het vertrouwen krijgen om te experimenteren en te oefenen, ook met actuele praktijkvraagstukken De Hogeschool heeft ongeveer 25.000 studenten en 2200 medewerkers.

 

Inholland draagt bij aan de uitdagingen in de Randstad - van de kop van Noord-Holland tot de Drechtsteden - met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Onderscheidend op de thema’s Duurzaam, Gezond en Creatief gaan studenten en docenten aan de slag met actuele vraagstukken uit de praktijk samen met ondernemers, non-profitorganisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen uit de regio. De Hogeschool Inholland heeft recent een voortrekkersrol gehad in het onderzoek Europese onderzoek naar een leefbare stad, het SMARTDEST-project.

 

Voor de afdeling Financiën, Business Control & Centrale Studentenadministratie zijn wij op zoek naar een Subsidie coördinator. Je zult deel uitmaken van een enthousiast team in een werkomgeving waar hard werken gecombineerd wordt met werkplezier.

 

                                                              

Subsidie coördinator (0,8 - 1,0 fte)

 

                                 

Functie

Het Nederlandse en Europese subsidielandschap wordt aantrekkelijker voor hogescholen. Om de extra kansen te benutten en door een betere toegang tot en samenwerking met externe stakeholders (mbo, hbo, wo, bedrijfsleven en overheden), breidt Inholland de subsidiedesk uit.

Je gaat aan de slag als subsidie coördinator. Samen met een collega, vorm je de subsidiedesk.

 • Je coördineert de werkzaamheden en jij bent samen met deze collega verantwoordelijk voor het faciliteren van subsidietrajecten, zowel:

 • Het identificeren van mogelijkheden, de kansen en ontwikkelingen volgen, zodat Inholland daar op kan inspelen;

 • Het ontwikkelen van beleid samen met de onderzoeksmanagers, zodat regionale verankering en het onderzoeksbeleid optimaal ondersteund wordt;

 • Het faciliteren in de uitvoering en de verantwoording zodat deze efficiënt kunnen verlopen.

 • Als subsidie coördinator ben je een netwerker die de externe subsidiegevers kent en je verkent subsidiemogelijkheden voor de onderzoeksgroepen. Daarbij werk je samen met de diverse stakeholders, dit varieert van beleidsmedewerkers, juridisch adviseurs, projectleiders, lectoren tot aan (domein)controllers;

 • Je adviseert en faciliteert bij subsidieaanvragen. Je bent de spin in het web rondom deze trajecten en draagt zorg voor Hogeschool brede subsidie-informatie;

 • Meedenken en -bouwen aan een goede inbedding van het beleid binnen de bedrijfsvoering, omdat het subsidiemanagement binnen Inholland sterk in ontwikkeling is.

                                 

Profiel

 • Beschikt over hbo/wo-denk en werkniveau;

 • Minimaal 2 jaar ervaring met subsidies in een complexe en grote organisatie;

 • Bekend met financiële en verslagleggingsvraagstukken;

 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;

 

Competenties

 • Je bent in staat om resultaatgericht te werken in een grote, complexe organisatie en met kritische professionals waarin verschillende belangen gediend moeten worden;

 • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, weet bij je adviezen rekening te houden met verschillende belangen en bent in staat je boodschap aan te passen op de ontvanger;

 • Een verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid, die zichtbaar in de organisatie is;

 • Om de rol van adviseur goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je over scherpe analytische en uitstekende communicatieve (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden beschikt;

 • Flexibel, de standplaats is Haarlem, je zal regelmatig de locaties van Inholland bezoeken;

 • Uitstekende organisatorische vaardigheden t.a.v. beheersen van processen, bewaken van deadlines.

                                 

Arbeidsvoorwaarden

De Hogeschool Inholland biedt een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie heeft een omvang van 32 tot 40 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 3.658,64  en maximaal € 5.026,85 bruto per maand (salarisschaal 11) en 428 vakantie uren bij een 40-urige werkweek.

De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat. Naast vakantiegeld en opleidingsmogelijkheden ontvang je een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling bij het ABP.

 

Solliciteren

Voor deze vacature verzorgt Public Search de werving voor de Hogeschool Inholland. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op telefoonnummer 06-38690104 of stuur je cv naar manthonio@publicsearch.nl.

bottom of page