top of page
SHARE:

ISALA
business controller (1,0 fte)

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

Waar ga je werken:

Isala is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Heerde en Kampen. Het Hartcentrum, Vrouw-kindcentrum en Oncologisch centrum zijn speerpunten van Isala. Isala levert patiëntgerichte zorg. Zij bejegenen hun patiënt prettig, gastvrij en met compassie. De kernvraag die zij zichzelf binnen Isala steeds stellen is: wat levert hetgeen we doen aan meerwaarde op voor de patiënt? Wordt de patiënt hier beter van? Veiligheid, aantoonbaar goede uitkomsten van zorg, aandacht voor gastvrijheid en efficiënt werken staan voorop en worden optimaal ingezet waarbij een cultuur van continu verbeteren aanwezig is. Zij vormen de ‘true north’, de gemeenschappelijke richting. Isala geeft vorm aan haar missie en visie via de gedeelde kernwaarden: open, professioneel en met hart en ziel.

 

Isala wil een vooraanstaand ziekenhuis zijn op het gebied van kwaliteit. Niet alleen waar het medische en verpleegkundige zorg betreft, maar ook qua ICT, logistiek en veiligheid. Om het management van de Resultaatsverantwoordelijke Eenheden (RVE’s), ondersteunende diensten en stafdiensten binnen Isala goed te ondersteunen, zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste en verbindende business controller ter versterking van het team Control.

 

Wat business controller zijn bij Isala zo leuk maakt:

Als business controller zorg jij ervoor dat het management zowel vanuit financieel oogpunt als wat betreft business control optimaal alle bedrijfsprocessen kan aansturen. Om dit waar te maken organiseer jij met alle benodigde partners de stappen binnen de planning & control cyclus. Je signaleert kansen, doet voorspellingen, maakt business cases, analyseert investeringsaanvragen, monitort bedrijfsprocessen en doet gevraagd en ongevraagd voorstellen voor verbeteringen.

 

Daarnaast vertaal je (meerjaren)doelen van Isala naar meetbare einddoelen voor je klanten.

Als business controller werk je niet alleen, maar werk je nauw samen met je klant en met de andere collega’s binnen Control en het accountteam. Je ontvangt daarbij leiding van de teamleider RVE Control.

 

Wie ben je en wat breng je mee?

Je bent een krachtige, zelfbewuste persoonlijkheid met een positieve instelling. Je komt actief met ideeën en meningen naar voren en zorgt voor een onderbouwing met steekhoudende argumenten. Je weet je zaken in de juiste context duidelijk, begrijpelijk en correct uit te leggen. Je neemt situaties niet voor lief en gaat actief aan de slag om zaken te verbeteren. Je stelt je in het contact verbindend en zelfbewust op, communiceert prettig en straalt betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Je investeert actief in het opbouwen van goede werk-/klantrelaties, legt - op verschillende niveaus - gemakkelijk contact en vindt snel aansluiting. Ook heb je een onafhankelijke rol en bent in staat om deze op een klantgerichte manier uit te oefenen.

Daarnaast vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en vind je het interessant en uitdagend om daarin toegevoegde waarde te leveren.

 

Jouw professionele bagage ziet er als volgt uit:

·         Afgeronde universitaire en/of hbo-opleiding op bedrijfseconomisch en/of bedrijfskundig gebied.

·         Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van financiën.

·         Kennis van investeringsvraagstukken is een pre.

·         Analyseert gegevens grondig, scheidt hoofd- van bijzaken en legt de nodige verbanden.

·         Kennis van ziekenhuisorganisaties is een pre.

 

Wat bieden wij:

·         Voor deze functie is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. De functie is ingeschaald in FWG 60 met een huidig maximum salaris van €4964,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband (gemiddeld 36 uur per week).

·         Je standplaats wordt Zwolle.

·         Daarnaast kan flexibel gebruik worden gemaakt van de secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van het meerkeuzesysteem.

·         In eerste instantie krijg je een aanstelling voor een jaar, voor gemiddeld 32 uur per week. De intentie is om dit dienstverband bij gebleken geschiktheid voort te zetten voor onbepaalde tijd.

 

Interesse?

Public Search begeleidt de wervings- en selectieprocedure. Zij zullen gesprekken voeren met in potentie voor de functie geschikte (in- en externe) kandidaten. Vervolgens zullen de curricula vitae van geschikte kandidaten op papier aan de opdrachtgever worden gepresenteerd en zullen ca. 3-4 kandidaten voor de selectiegesprekken worden uitgenodigd.

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Mi Yu Vink 06 28814271 / mvink@publicsearch.nl​ of Joey van Tamelen 06-28239265 / jvantamelen@publicsearch.nl

 

De gesprekken vinden in week 13 plaats. Een assessment en een drijfverentest zijn onderdeel van de selectieprocedure.

 

Solliciteren kan uitsluitend via Public Search door te mailen naar mvink@publicsearch.nl​ ​

bottom of page