top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

isala

business controller facilitair gebouwbeheer

FWG 60, max. € 4.378 (1 fte - 36 uur p/w)

Isala is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Heerde en Kampen. Het Hartcentrum, Vrouw-kindcentrum en Oncologisch centrum zijn speerpunten van Isala. Isala levert patiëntgerichte zorg. Zij bejegenen hun patiënt prettig, gastvrij en met compassie. De kernvraag die zij zichzelf binnen Isala steeds stellen is: wat levert hetgeen we doen aan meerwaarde op voor de patiënt? Wordt de patiënt hier beter van? Veiligheid, aantoonbaar goede uitkomsten van zorg, aandacht voor gastvrijheid en efficiënt werken staan voorop en worden optimaal ingezet waarbij een cultuur van continu verbeteren aanwezig is. Zij vormen de ‘true north’, de gemeenschappelijke richting. Isala geeft vorm aan haar missie en visie via de gedeelde kernwaarden: open, professioneel en met hart en ziel.

 

Isala wil een vooraanstaand ziekenhuis zijn op het gebied van kwaliteit. Niet alleen waar het medische en verpleegkundige zorg betreft, maar ook qua logistiek, service en veiligheid. Isala Facilitair en Gebouwbeheer spelen hier een belangrijke rol in. Om deze rol goed te kunnen invullen zijn zij op zoek naar een enthousiaste, verbindende en proactieve business controller ter versterking van het team Control.

 

 

Wat business controller zijn bij Isala zo leuk maakt:

 

Jij bent de business controller van de stafdiensten Isala Facilitair en Gebouwbeheer. Jij zorgt ervoor dat het management zowel vanuit financieel oogpunt als wat betreft business control optimaal alle bedrijfsprocessen kan aansturen. Om dit waar te maken organiseer jij met alle benodigde partners een kloppende planning & control cyclus. Je signaleert kansen, doet voorspellingen, maakt business cases, analyseert investeringsaanvragen, monitort bedrijfsprocessen en doet gevraagd en ongevraagd voorstellen voor verbeteringen.

 

Daarnaast vertaal je (meerjaren)doelen van Isala naar meetbare einddoelen voor Isala Facilitair en Gebouwbeheer.

 

Als business controller werk je niet alleen, maar werk je nauw samen met je andere collega’s binnen Isala Facilitair, Gebouwbeheer, Control en overige afdelingen binnen Financiën & Control (F&C). Je ontvangt daarbij leiding van de teamleider RVE Control.

 

 

Wat verwachten we van jou als persoon:

 

Je bent een krachtige, zelfbewuste persoonlijkheid met een positieve instelling. Je komt actief met ideeën en meningen naar voren en zorgt voor een onderbouwing met steekhoudende argumenten. Je weet je zaken in de juiste context duidelijk, begrijpelijk en correct uit te leggen en toe te lichten. Je neemt situaties niet voor lief en gaat actief aan de slag om zaken te verbeteren. Je stelt je in het contact verbindend en zelfbewust op, communiceert prettig en straalt betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Je investeert actief in het opbouwen van goede werk-/klantrelaties, legt - op verschillende niveaus - gemakkelijk contact en vindt snel aansluiting.

 

Daarnaast vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en vind je het interessant en uitdagend om daarin toegevoegde waarde te leveren.

 

Jouw professionele bagage ziet er als volgt uit:

  • Afgeronde universitaire en/of HBO-opleiding op bedrijfseconomisch en/of bedrijfskundig gebied

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van financiën

  • Kennis van ziekenhuisorganisaties, facilitaire of vastgoed kennis  is een pre

  • Onderneemt initiatieven om zaken te veranderen

  • Analyseert gegevens grondig, scheidt hoofd- van bijzaken en legt de nodige verbanden

 

 

Arbeidsvoorwaarden:

 

Voor deze functie is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. De functie wordt ingedeeld in FWG 60 met een huidig maximum bedrag van € 4.378,00 op basis van 36 uur. Je standplaats wordt Zwolle. Daarnaast kan flexibel gebruik worden gemaakt van de secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van het meerkeuzesysteem.
 

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor één jaar.

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink via 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

bottom of page