DOWNLOAD:
SHARE:

isala

concern controller

FWG 60, max. € 4.378 (1 fte - 36 uur p/w)

 

Isala is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Heerde en Kampen. Het Hartcentrum, Vrouw-kindcentrum en Oncologisch centrum zijn speerpunten van Isala. Isala levert patiëntgerichte zorg. Zij bejegenen hun patiënt prettig, gastvrij en met compassie. De kernvraag die zij zichzelf binnen Isala steeds stellen is: wat levert hetgeen we doen aan meerwaarde op voor de patiënt? Wordt de patiënt hier beter van? Veiligheid, aantoonbaar goede uitkomsten van zorg, aandacht voor gastvrijheid en efficiënt werken staan voorop en worden optimaal ingezet waarbij een cultuur van continu verbeteren aanwezig is. Zij vormen de ‘true north’, de gemeenschappelijke richting. Isala geeft vorm aan haar missie en visie via de gedeelde kernwaarden: open, professioneel en met hart en ziel.

 

Binnen Isala zijn ze continue aan het verbeteren ten aanzien van optimalisatie van de besturing. Hierin speelt de gehele Planning & Control cyclus een belangrijke rol. Finance & Control (F&C) is daarin de belangrijkste adviespartner van het Bestuur. Om deze rol goed te kunnen invullen zijn zij op zoek naar een enthousiaste, verbindende en cijfermatig sterke concern controller ter versterking van het team Control.

 

 

Wat concern controller zijn bij Isala zo leuk maakt:

 

Als concern controller adviseer en ondersteun je het Bestuursteam (BT) op gebied van planning en business control voor een optimale sturing van de bedrijfsprocessen, zowel vanuit financial control als business control perspectief. Je analyseert data om gerichte sturing mogelijk te maken, bijvoorbeeld bij de analyse van de productie van het totale ziekenhuis in relatie tot de inkoopafspraken.

 

Daarnaast geef je vorm en inhoud aan de rol van control binnen de Isala organisatie, vertaal je (meerjaren)doelen van Isala naar meetbare einddoelen, voer je risicoanalyses uit en ben je in staat om met behulp van "what if scenario’s" het BT te adviseren bij het nemen van korte en lange termijn (financiële) beslissingen. Je bent in staat om de wereld van “buiten” naar “binnen” te vertalen (Value Based Health Care en andere ontwikkelingen) en je kunt de lange termijn visie van Isala vertalen naar de beste stuurinformatie en -middelen.

 

Als concern controller werk je niet alleen, maar werk je nauw samen met je andere collega’s in het Control team en overige afdelingen binnen Financiën & Control (F&C). Je ontvangt daarbij leiding van de manager Control.

 

 

Wat verwachten we van jou als persoon:

 

Je bent een ambitieus, zelfstandig en een positief ingesteld persoon, komt actief met ideeën en meningen naar voren en zorgt voor een onderbouwing met steekhoudende argumenten. Je weet je zaken in de juiste context duidelijk, begrijpelijk en correct uit te leggen en toe te lichten, je stelt je in het contact verbindend en zelfbewust op, communiceert prettig en straalt betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Je investeert actief in het opbouwen van goede werk-/klantrelaties, legt - op verschillende niveaus - gemakkelijk contact en vindt snel aansluiting. Daarnaast vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en vind je het interessant en uitdagend om daarin toegevoegde waarde te leveren.

 

Jouw professionele bagage ziet er als volgt uit:

  • Afgeronde WO opleiding op bedrijfseconomisch gebied

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van financiën

  • Ziekenhuiskennis en financiering is een pre

  • Onderneemt initiatieven om zaken te veranderen

  • Is in staat om complexe processen te kunnen managen

  • Analyseert gegevens grondig, scheidt hoofd- van bijzaken en legt de nodige verbanden

  • Zoekt naar een omgeving waarin ruimte is voor verdere zelfontplooiing en ambitie

 

 

Arbeidsvoorwaarden:

 

Voor deze functie is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. De functie wordt ingedeeld in FWG 60 met een huidig maximum bedrag van € 4.378,00 op basis van 36 uur. Je standplaats wordt Zwolle. Daarnaast kan flexibel gebruik worden gemaakt van de secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van het meerkeuzesysteem.
 

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor één jaar.

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink via 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl