top of page
SHARE:

JEUGDFORMAAT
Business controller

PRINT PAGINA

Voor Jeugdformaat in Rijswijk zijn wij op zoek naar een (senior) business controller.

 

De organisatie:

Jeugdformaat biedt specialistische jeugd- en opvoedhulp in de regio Haaglanden.

Ruim 1.000 gepassioneerde professionals werken samen aan de ondersteuning van meer dan 11.000 kinderen, jongeren en hun ouders die er op eigen kracht even niet uitkomen.

 

Het doel: toekomstkansen voor kinderen, jongeren en hun gezin vergroten.

Vind jij ook dat alle kinderen het recht hebben om veilig op te groeien?

Dat zij recht hebben op een toekomst waarin zij kunnen worden wie zij graag willen zijn? Een toekomst met ruimte en mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen?

Kom dan werken bij Jeugdformaat!

 

Functie:

Als business controller ben je sparringpartner en adviseur van de managers en de directie.

Je ondersteunt het zorgmanagement bij financiële vraagstukken en adviseert gevraagd en ongevraagd. Je rapporteert aan de Concerncontroller en werkt nauw samen met twee collega business controllers.

 

Samen investeer je als team in kennisdeling en de doorontwikkeling van de controle functie binnen Jeugdformaat.

 

Het beleid van de organisatie wordt mede beïnvloed door de managementinformatie die jij aanlevert. Op basis van de maandelijkse cijfers rondom productie van de teams en bezetting op verschillende locaties binnen Jeugdformaat maak je samen met de zorgmanagers een analyse en dien je als sparring partner voor eventuele  bijsturing op tussentijdse resultaten.

Je herkent en erkent trends en bespreekt deze met de management en directie en weet deze om te zetten naar een uitvoerbaar advies. Daarnaast signaleer je tijdig welke ontwikkelingen in de markt zijn weerslag kunnen of zullen hebben op de financiën.

 

Dankzij jouw bijdrage verloopt de P&C-cyclus effectief en zorg je dat financiële processen en systemen continu verbeterd worden.

Je faciliteert, ondersteunt en bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van de begrotingen, het monitoren van de opvolging van financiële contractafspraken en analyse en ondersteunende werkzaamheden voorde maandelijkse rapportage.

 

Als jij energie krijgt van het tijdig signaleren van kansen en bedreigingen, het volgen van ontwikkelingen in de jeugdzorgsector en het ondersteunen van het management bij het doorvoeren van (financiële) verbeteringen dan is dit het moment om te reageren!

 

Wij vragen:

 • Een afgeronde HBO of WO/MSc opleiding bij voorkeur richting Finance & Control, Economie en/of Bedrijfseconomie;

 • Circa 5 jaar werkervaring als (business) controller, met visie op financiële sturing en informatievoorziening in een complexe organisatie (Pre);

 • Kennis van de financiële verslaglegging en wet- en regelgeving van de zorg is een pré;

 • In staat om met goede communicatieve vaardigheden, organisatiesensitiviteit en analytisch vermogen tegenstellingen te overbruggen;

 • Schakelt makkelijk tussen strategische en operationele vraagstukken;

 • Klantgericht, stressbestendig en kritisch.

Wij bieden:

 • Een jaarcontract van 32-36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling;

 • Een aantrekkelijke, zelfstandige functie met een afwisselend werkpakket in een informele organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd. Uiteraard zijn er goede mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven;

 • Een goed marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;

 • Je krijgt ruimte om eigen, goede ideeën uit te werken en te ontwikkelen;

 • Ruimte voor een goede werk- en privébalans waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort;

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder maandelijkse bijdrage van €20 bruto voor de ziektekostenverzekering, vakantiegeld en eindejaarsuitkering

 

Interesse?
Public Search verzorgt de selectie voor Jeugdformaat.

Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Daniel Griffioen 06-81953794 of Wouter Adolfse 06-38629264.

Uw sollicitatie kunt u richten naar dgriffioen@publicsearch.nl en/of wadolfse@publicsearch.nl

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page