top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

JP van den Bent

Coördinator Financiën

Inzet: 32 - 36 uur per week

Locatie: Centraal Bureau in Deventer

 

Waar staat JP voor?

JP is een organisatie die mensen ondersteunt bij het leven, waarbij de individuele vraag van de cliënt en het professionele antwoord de belangrijkste uitgangspunten zijn. Bij het uitvoeren van de ondersteuning wordt van alle medewerkers verwacht dat zij verantwoordelijk en professioneel handelen, eigenaarschap tonen en zich transparant en toetsbaar opstellen.

 

Wie is JP?

De kern van JP wordt gevormd door cultuur en waarden. Ze bepalen wie we zijn en hoe we ons gedragen, hoe we samenwerken en wat daarin nodig is.

 

Wij merken dat onze werkwijze de laatste jaren steeds meer in de belangstelling staat en ook zichtbaar is. Toch zijn onze uitgangspunten niet anders dan bij de oprichting van JP in 1998. Het voortdurend in beweging blijven en verworven inzichten toepassen, maakt wezenlijk deel uit van onze cultuur. De cliënt en zijn specifieke ondersteuningsvraag staat hierin altijd centraal.

 

Wij zoeken in al onze medewerkers: authenticiteit, zelfverantwoordelijkheid, transparantie, moed, professionaliteit, leervermogen, reflectie en aanspreekbaarheid.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers hierover in gesprek met elkaar gaan, ervaringen en kennis met elkaar delen en open staan voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat zoekt JP in de Coördinator Financiën?

Wij zoeken een coördinator met een goede financiële basis. Iemand die een jaarrekening kan opstellen en productieafspraken kan maken met zorgkantoren, gemeenten en andere financiers. Iemand die trends signaleert, het management informatie systeem optimaliseert en de kwaliteit van de administratieve organisatie bewaakt. Je zult voor de afdeling, die tevens uit medewerkers cliëntzaken bestaat, gaan opereren als een coach met mandaat.

 

Maar het belangrijkste van alles is dat je cijfers niet voor je laat denken (regie over eigen werk nemen), maar zelf nadenkt (je zelf de waarom-vraag stellen) en je verbonden voelt met de cultuur en waarden van JP (wat betekenen zij voor jou?).

 

JP heeft geen begroting en is regelarm (verantwoording is geen doel op zich). JP werkt met zelfverantwoordelijke zorgteams (186 in totaal) en heeft een lage overhead. JP is een zeer financieel gezonde organisatie die vernieuwend en continue in beweging is. JP is durf te vragen en durf te doen.

Wat mag je van JP verwachten?

  • Werkomgeving: je krijgt het vertrouwen om te doen wat nodig is, ook voor jezelf. Het is belangrijk dat je in balans bent, kunt genieten en je gezond voelt.

  • Leerklimaat: we bieden interne trainingen om het werken bij de JP je eigen te maken. Daarnaast is er ruimte voor coaching en intervisie om jezelf te blijven ontwikkelen.

  • Arbeidsvoorwaarden: je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Je wordt ingeschaald naargelang werkervaring. Daarnaast bieden we een compensatie voor je reiskosten en ontvang je een eindejaarsuitkering

 

Aan de slag bij JP?

Public Search verzorgt de selectie voor JP. Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page