DOWNLOAD:
SHARE:

Karakter

adviseur ao/ic

FWG 60, max. € 4.286,- (0,6-0,8 fte  -  24-32 uur p/w)


Karakter is hét expertisecentrum voor zorg en kennis rond complexe kinder- en jeugdpsychiatrie, met locaties verspreid over Gelderland en Overijssel. Karakter biedt kwalitatief hoogwaardige diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met ernstige, vaak meervoudige psychiatrische problemen. Vanuit onze competentiegerichte benadering kijken we vooral naar de ontwikkeling van het kind binnen het gezin. 
Ons reguliere aanbod, van ambulante, deeltijdklinische en klinische zorg tot crisisopnamen, is gericht op alle kinder- en jeugdpsychiatrische ziektebeelden. Voor specialistische programma’s kunnen we patiënten intern drempelloos verwijzen.
 

Adviseur AO/IC

Als Adviseur AO/IC werk je binnen de afdeling Planning & Control.
Het team Planning & Control maakt deel uit van de stafafdeling Bedrijfsvoering en Infrastructuur en wordt functioneel aangestuurd door de concerncontroller.
Het team P&C coördineert de begrotingscyclus en verzorgt de maand- en kwartaalrapportages. De teamleden zijn voor ondersteuning van de regio’s gekoppeld aan één of meerdere specifieke aandachtsgebieden. Zij ondersteunen de zorgdirecteuren bij de verkoop aan gemeenten. Daarnaast is een aantal back-officetaken, zoals treasury, fiscaliteit en centrale ondersteuning zorgverkoop, onder de teamleden verdeeld en ondersteunen de teamleden de concerncontroller bij het formuleren van strategisch/ tactisch beleid.
Een afzonderlijke taak is het uitvoeren van de interne controle gericht op de productieverantwoording. Voor deze specifieke taak zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. 

Als Adviseur AO/IC ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Interne controle van de productieverantwoording en de afhandeling van de materiële controle(s) met de gemeenten en verzekeraars;

  • Uitvoeren en bijwerken van risicoanalyses en overleggen met de Concern Controller over de te nemen beheersmaatregelen.

  • Beschrijven, actualiseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen en de maatregelen daarin ter beheersing van de risico’s.

  • Op de beheersmaatregelen als mede restrisico’s audits uitvoeren en specifiek over de maatregelen en restrisico in de zorgregistratie en –declaratie.

  • Toetsen of met de beheersmaatregelen wordt voldaan aan de eisen vanuit wet- en regelgeving alsmede aan contractafspraken en interne richtlijnen en overleggen met management over de treffen maatregelen om bij te sturen.

  • Je rapporteert hierover aan de Raad van Bestuur en draagt voorstellen aan ter verbetering.

  • Je stelt een eigen werkplanning en prioritering op en stemt je werkzaamheden af met de externe accountant en de (zorg)inhoudelijk audits.

  • Het opstellen van een jaarplan voor de interen controle.
     

Kennis en vaardigheden

 

​Je hebt ervaring met zorgorganisaties in het algemeen en in de GGZ in het bijzonder. Wij vragen minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid, voldoende adviesvaardigheden en overtuigingskracht. Daarnaast ben je communicatief sterk, pro-actief en werkt je planmatig. Ook humor en relativeringsvermogen horen bij ons team.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie in een enthousiast team. De functie biedt volop ontwikkelmogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 60.

 

Interesse?

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl