top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Karakter

business controller

FWG 60, max. € 4.286,- (1 fte - 36 uur p/w)


Karakter is hét expertisecentrum voor zorg en kennis rond complexe kinder- en jeugdpsychiatrie, met locaties verspreid over Gelderland en Overijssel. Karakter biedt kwalitatief hoogwaardige diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met ernstige, vaak meervoudige psychiatrische problemen. Vanuit onze competentiegerichte benadering kijken we vooral naar de ontwikkeling van het kind binnen het gezin.
Ons reguliere aanbod, van ambulante, deeltijdklinische en klinische zorg tot crisisopnamen, is gericht op alle kinder- en jeugdpsychiatrische ziektebeelden. Voor specialistische programma’s kunnen we patiënten intern drempelloos verwijzen.
 

Business Controller

 

Als Business Controller werk je binnen de afdeling Planning & Control. Het team Planning & Control maakt deel uit van de stafafdeling Bedrijfsvoering en Infrastructuur en wordt functioneel aangestuurd door de concerncontroller.

Het team P&C coördineert de begrotingscyclus en verzorgt de maand- en kwartaalrapportages. De teamleden zijn voor ondersteuning van de regio’s gekoppeld aan één of meerdere specifieke aandachtsgebieden en vervangen elkaar bij afwezigheid. Zij ondersteunen de zorgdirecteuren bij de verkoop aan gemeenten. Daarnaast is een aantal back-officetaken, zoals treasury, fiscaliteit en centrale ondersteuning zorgverkoop, onder de teamleden verdeeld en ondersteunen de teamleden de concerncontroller bij het formuleren van strategisch/tactisch beleid.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Strategisch en tactisch sparring partner van regiodirectie, zorglijnmanagement en stafmanagement;

  • Verbindingen leggen tussen het primair proces en de bedrijfsvoering;

  • Opstellen van maatschappelijke businesscases;

  • Verbinden van complexe financieel (administratieve), processen en geautomatiseerde systemen;

  • Het op- en bijstellen van risicoanalyses en het adviseren over bijbehorende beheersmaatregelen;

  • Advisering en opstellen begrotingen, opstellen van rapportages en analyseren realisatiecijfers;

 

Kennis en vaardigheden


Wij vragen een afgeronde opleiding (HBO/WO) op het gebied van bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde, 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Kennis van de zorgsector (GGZ) en/of de gemeentelijke organisatie is een pré. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid met goede advies vaardigheden. Daarnaast ben je communicatief sterk, accuraat en integer. 

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie in een enthousiast team. De functie biedt volop ontwikkelmogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 60. 

 

Interesse?

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

bottom of page