top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

KNAW

manager financiën

Melissa.png

Manager Financiën

 

38 uur p/w in Amsterdam

 

Ben jij op zoek naar een leidinggevende positie waarin je verantwoordelijk bent voor de (gehele) financiële administratie van de KNAW? Je bent proactief en zet de kaders uit waarbinnen de financiële medewerkers van de wetenschappelijke instituten kunnen acteren, je ziet toe op de implementatie van het centrale beleid en hebt plezier in het aansturen van een team professionals. Spreekt het je aan om dit werk in de inspirerende wereld van de wetenschap te doen? Solliciteer dan naar de functie van Manager Financiën bij de KNAW.

 

Dit ga je nog meer doen:

• Opstellen van de jaarrekening en regisseren van de jaarrekeningcontrole;

• Opstellen, analyseren en beoordelen van kwartaalcijfers;

• Participeren in project- en werkgroepen;

• Zorgdragen voor naleving van wet- en regelgeving op administratief en fiscaal terrein, zoals van het ministerie van OCW en de Belastingdienst.

 

De afdeling Financiën is het financiële geweten van de KNAW en heeft als doel het waarborgen van de financiële continuïteit van de organisatie. De afdeling ondersteunt het bestuur, de directie en de verschillende KNAW- instituten bij financiële vraagstukken. De afdeling ontwikkelt hiervoor financieel beleid en is ook verantwoordelijk voor de planning en control-cyclus en voor het opstellen van de jaarrekening. De afdeling telt in totaal 20 medewerkers. De Concernadministratie is onderdeel van de centrale afdeling Financiën en bestaat uit 7 medewerkers

 

Dit krijg je van ons

Een uitdagende functie met in eerste instantie een dienstverband voor een jaar, daarna behoort een verlenging van het dienstverband tot de mogelijkheden. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris bij een fulltime dienstverband tenminste € 5.190,00 en maximaal € 6.317,00 (schaal 13 CAO Nederlandse Universiteiten/KNAW) exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Er is een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijke verlofregeling (232 verlofuren bij een fulltime dienstverband).

 

Dit neem je mee

Je heb minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een complexe omgeving en beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau. Verder heb je aantoonbare ervaring met leidinggeven en met het gebruik van financiële informatiesystemen. Je hebt up-to-date kennis van administratieve processen en externe verantwoordingseisen. Kennis en ervaring met Oracle EBS en Apro is een pré.

Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat, proactief, flexibel en communicatief sterk. Bovendien ben je een overtuigende gesprekspartner en adviseur. Je weet uitstekend je prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je in staat om zowel conceptueel te denken als om concrete oplossingen aan te dragen. Je kunt hierbij het overzicht houden en sturen in de richting van het gewenste resultaat.

 

Informatie

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Sabine Root op telefoonnummer 06 28 931 992 of Melissa Anthonio op telefoonnummer 06 386 90 104 of stuur je cv naar sroot@publicsearch.nl of manthonio@publicsearch.nl

bottom of page