top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

onderwijsinstelling in amsterdam  

junior business controller

Functiebeschrijving

Ben jij de financiële expert die wij zoeken? En wil jij jouw financiële expertise inzetten bij een toonaangevende onderwijsinstelling in Amsterdam? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

 

Wat ga je doen?
In eerste instantie ligt het accent van de functie voornamelijk op de financial controlling, waarna de functie zich vervolgens ontwikkelt naar een allround business controller. De werkzaamheden bestaan uit advisering en ondersteuning van het College op het gebied van planning en control, de administratieve organisatie en de uitvoering van het financieel beleid. Naast reguliere opleidingen heeft dit college een groot aantal subsidieprojecten. Ook project control hoort daarom tot je aandachtsgebied. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur Bedrijfsvoering.

 

Wat vragen wij?
Je zet jouw kennis van relevante wet- en regelgeving en je ervaring met project- en risicomanagement optimaal in. Je kunt op strategisch niveau meedenken maar bent ook pragmatisch van aard. Verder beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding in de financiële of bedrijfseconomische richting en aanvullende cursussen op het gebied van projectmanagement en controlling. Je hebt minimaal drie jaar ervaring als business controller. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden zij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar aandacht besteed wordt aan de medewerkers. Ze vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. Ze bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden ze een salaris dat past bij de officiële functie Business Controller en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren?

Wanneer je meer informatie wilt ontvangen of wilt solliciteren, bel of mail dan met Renée van Wijngaarde 06 42148552 / rvanwijngaarde@publicsearch.nl.

bottom of page