top of page
SHARE:

LAURENTIUS ZIEKENHUIS
hoofd financiële administratie

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

“Wil jij ons team versterken met je kennis om leiding te geven en zorg te dragen voor een effectieve en efficiënte organisatie van de afdeling financiële administratie? Dan ben jij ons nieuwe teamleider financiële administratie!’

 

Plaats in de organisatie:

De stafafdeling Financiën & Control is opgebouwd uit de volgende onderdelen van de financiële kolom: Control, Interne Controle & Administratieve Organisatie, Financiële Administratie/Boekhouding, Facturatie, Medische Registratie, Zorgverkoop en de DBC-helpdesk, in totaal ong. 25 medewerkers.

 

De organisatie:

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Limburg. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het goed organiseren van de zorg, zodat wij patiënten goede zorg bieden en zodat zij veilig, snel en efficiënt geholpen worden.
Goede zorg omvat meer dan alleen ziekenhuiszorg. We werken daarom vanzelfsprekend samen met andere partijen, zoals huisartsen of derdelijns instellingen. We vervullen daarbij een portaalfunctie en staan patiënten bij om de zorg te krijgen die zij nodig hebben, ook als zij die niet bij ons kunnen ontvangen.

 

De functie:

Als teamleider financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling en geeft direct leiding aan de medewerkers crediteurenadministratie en functioneel applicatiebeheer van ons ERP-systeem. Je legt verantwoording af aan de manager Finance & Control. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare en efficiënte uitvoering van de financiële administratie en voor de externe verantwoording, inclusief de jaarrekening en fiscale aangiftes.

Jij draagt zorg voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie. Dit is van groot belang voor alle daaruit voortkomende rapportages die een belangrijk fundament vormen voor goede stuurinformatie voor de Raad van Bestuur en managers van het ziekenhuis, naast andere stakeholders zoals de banken.

 

De inrichting van ons ERP-systeem (Vidavi op basis van Microsoft Navision) moet verder geoptimaliseerd worden, waardoor de administratieve processen nog efficiënter gaan verlopen. Dit vraagt van jou en jouw collega’s de komende tijd extra inzet. Je werkt samen met functionarissen/collega’s binnen de afdeling waaronder medewerkers debiteurenadministratie, zorgverkoop, BI en control. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met medewerkers buiten de afdeling waaronder de afdelingen inkoop en logistiek

Vanuit jouw rol als leidinggevende geef je invulling aan de kaders van het HRM-beleid, zoals deelname aan werving- en selectieprocedures, voeren van jaargesprekken, participeren in het uitvoeren van verzuimbeheersing en het doen van opleidings-en scholingsvoorstellen. Ook draag je bij aan de ontwikkeling en totstandkoming van het operationele beleid door het doen van verbetervoorstellen en het bewaken van de invoering en realisatie van het vastgesteld beleid. Je draagt zorg voor het opstellen van afdeling gerelateerde beleidszaken en bewaak je de voortgang van het jaarplan van de afdeling. Je bewaakt het toegewezen budget en signaleert afwijkingen. Je levert input bij het opstellen van de deelbegrotingen, zoals de personeelsbegroting, opleidingsbegroting en exploitatiebegroting.

 

Om deze functie succesvol uit te voeren ben je in staat om zelfstandig te werken, proactief, resultaatgericht en beschikt naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel over een kritisch en analytisch/cijfermatig inzicht. Je bent stressbestendig, empathisch en flexibel, en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je hebt een sterke persoonlijkheid met impact en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO/ WO diploma bedrijfsadministratie en financiële verslaggeving;

  • Minimaal 5 jaar ervaring met administratieve processen in een complexe omgeving;

  • Kennis van de financiering van de ziekenhuiszorg waarbij ervaring in de gezondheidszorg een pré is;

  • Grote affiniteit met een ERP-systeem (financiën, inkoop, logistiek) en uitstekende vaardigheden met Excel;

  • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten en ervaring met het inrichten van werkprocessen;

  • Ervaring met en actuele kennis van relevante wet- en regelgeving (externe verslaggeving, fiscaal).

 

Wat wij bieden:

  • Salaris is marktconform. Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

  • Full time voor 32 tot 36 uur per week;

  • In eerste instantie een jaarcontract. Bevalt het wederzijds dan hebben wij alle intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd Een contract voor onbepaalde tijd;

  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor het Laurentius Ziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Mi Yu Vink 035-6210258 / 06-28814271 of met Joey van Tamelen 06-28239265. Jouw sollicitatie kan je richten aan mvink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

bottom of page