top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

LISTER
CONTROLLER

(32 uur per week. FWG 55/60 op basis van opleiding en ervaring)

Voor de afdeling Financiën & Control zoeken wij per direct een enthousiaste en analytische Controller.

 

De organisatie:

Lister biedt huisvesting en begeleiding aan mensen met een psychische kwetsbaarheid of verslaving. Cliënten gaan samen met Lister medewerkers op zoek naar mogelijkheden om een betekenisvol leven op te bouwen en naar vermogen deel te nemen aan de maatschappij. Lister stelt zich ten doel zichzelf, in relatie tot de cliënt, uiteindelijk overbodig te maken. Vanuit onze visie zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve mogelijkheden om onze zorg en organisatie te verbeteren. 

 

Plaats in de organisatie:
Als controller maak je deel uit van de afdeling Financiën & Control die bestaat uit 9 medewerkers (waarvan 3 controllers). De afdeling Financiën & Control valt onder het Bedrijfsbureau van Lister. Het Bedrijfsbureau faciliteert onze locaties zó, dat zij zich maximaal op de zorg van onze cliënten kunnen richten. Onder het Bedrijfsbureau vallen de afdelingen, Cliëntenadministratie, Informatisering en Automatisering, Compliance en Financiën & Control. 

 

Functie & Werkzaamheden:
Lister is op zoek naar een Controller. Binnen deze functie ben je samen met de afdeling verantwoordelijk voor een goede en tijdige oplevering van de jaarrekening, de management informatie, de begroting en de uitvoering van interne controles. Verder verschaf jij de financiële onderbouwing voor de onderhandelingen met de verschillende financiers die zorg bij ons inkopen en heb je een belangrijke taak in het zorginkoopproces. Het is belangrijk dat de controller gemakkelijk beweegt binnen alle lagen van de organisatie. Ook wordt er verwacht dat de controller vanuit zijn/haar expertise en ervaring een rol als sparringpartner voor zowel staf- en locatiehoofden kan aannemen, evenals voor de collega’s binnen de afdeling F&C. Daarnaast neem je actief deel in diverse projecten (bijv. implementatie BI-omgeving). Kortom, een veelzijdige baan in een gezellig en hardwerkend team!

Profiel:

 • Een afgeronde hbo- of academische opleiding in financiële richting.

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zorgsector.

 • Betrouwbaar en krijgt er energie van de strategische en tactische doelen van de organisatie te vertalen naar de planning & controle cyclus met bijbehorende activiteiten.

 • Sterke communicatieve vaardigheden en in staat om anderen te overtuigen. 

 • Analytisch sterk, flexibel, kan omgaan met deadlines en weet met enthousiasme en humor een bijdrage aan het team te leveren. 

 • Een zelfstandig en gestructureerde werkhouding met verantwoordelijkheidsgevoel voor het team.

 

Wij bieden:

 • Een jaarcontract op basis van max. 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract.

 • Een goed salaris volgens FWG groep 55/60 conform de cao GGZ (max. € 4.287 op basis van 36 uur per week en afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 • Uitgebreide scholingsmogelijkheden en een ruime woon/werk-reiskostenvergoeding.

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid binnen een informele- en open organisatie.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?
Public Search verzorgt de selectie voor Lister. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 035-6210258/ 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl of met Roland Falke 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl

bottom of page