DOWNLOAD:
SHARE:

LISTER

Financial controller /
Coördinator financiën & salarisadministratie

Voor de afdeling Financiën & Control zoeken wij per direct een enthousiaste, verbindende financial controller / coördinator.

 

De organisatie:

Lister biedt huisvesting en begeleiding aan mensen met een psychische kwetsbaarheid of verslaving in de regio Utrecht. Cliënten gaan samen met Lister medewerkers op zoek naar mogelijkheden om een betekenisvol leven op te bouwen en naar vermogen deel te nemen aan de maatschappij. Lister stelt zich ten doel zichzelf, in relatie tot de cliënt, uiteindelijk overbodig te maken. Vanuit onze visie zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve mogelijkheden om onze zorg en organisatie te verbeteren. 

 

Plaats in de organisatie:

Als financial controller / coördinator maak je deel uit van de afdeling Financiën & Control, die bestaat uit 9 medewerkers (waarvan 3 controllers). De afdeling Financiën & Control valt onder het Bedrijfsbureau van Lister. Het Bedrijfsbureau faciliteert onze locaties zó, dat zij zich maximaal op de zorg van onze cliënten kunnen richten. Onder het Bedrijfsbureau vallen de afdelingen Cliëntenadministratie, Informatisering en Automatisering, Compliance en Financiën & Control. De afdeling Financiën & Control bestaat uit business control en financial control (financiële administratie en de salarisadministratie).

 

Functie & werkzaamheden:

Jouw afdeling is verantwoordelijk voor een goede en tijdige financiële administratie, rapportages en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast verzorgt jouw afdeling de salarisadministratie inclusief de juiste toepassing van de werkkostenregeling. De uitvoering van interne controles op processen en eindproducten is een belangrijk onderdeel van je werk. Jij zorgt als financial controller samen met jouw team voor een pro actieve inzet om steeds beter te worden en zal gevraagd en ongevraagd advies geven aan het hoofd bedrijfsbureau en de locatiehoofden. Bij drukte en afwezigheid nemen de controllers elkaar waar.

 

In je functie geef je leiding aan je collega’s van de financiële administratie en de salarisadministratie. Daarnaast voer je ook zelfstandig je eigen control werkzaamheden uit. Verder wordt er van je verwacht dat je organisatiebreed meedenkt over hoe Lister zich verder kan verbeteren en haar plaats in haar “Zorg Domein” kan behouden en uitbouwen.


Profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde financiële opleiding. Kennis op het niveau van praktijk diploma loonadministratie of bereidheid deze opleiding te volgen;

 • Leidinggevende ervaring;

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zorgsector;

 • Je bent deskundig in je eigen vakgebied en kan deze deskundigheid ook overbrengen op anderen;

 • Jij kunt intern en extern bruggen bouwen, gericht op de ontwikkeling van de mens en het behalen van resultaten, en geeft mensen binnen de kaders de ruimte om hun verantwoordelijkheid te nemen;

 • Sterke communicatieve vaardigheden en in staat om anderen te overtuigen;

 • Je hebt kennis en vaardigheden om processen te beheersen en te optimaliseren, en hebt ervaring met het herinrichten en vervangen van financiële systemen.

 

Wij bieden:

 • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract;

 • Een goed marktconform salaris;

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn;

 • Uitgebreide scholingsmogelijkheden en een ruime woon/werk-reiskostenvergoeding;

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid binnen een informele- en open organisatie.

 

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Lister. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 035-6210258 / 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl of met Lea ten Brink 035-6210258 / 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2020

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Twitter Icon