top of page
SHARE:

LUMC
Adviseur Planning en Control

PRINT PAGINA

De functie

Wil jij als financieel expert aan de slag bij de meest aantrekkelijke non-profit werkgever van Nederland? Pas jij jouw analytische skills graag toe op de financiering van de zorg? En weet jij cijfers om te zetten in een helder advies? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor de functie van adviseur Planning & Control!

 

Samenvatting

  • Je adviseert over de inkomstenkant, waaronder over de ontvangen subsidieregelingen en budgettaire vraagstukken zoals business cases

  • Je stelt verantwoordingsrapportages op en verzorgt de coördinatie in het huis

  • Je hebt regelmatig contact met de NFU (overkoepelend orgaan academische ziekenhuizen) over verschillende dossiers en werkt deze verder uit

  • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de planning & control-cyclus en budgetsystematiek.

 

Wat ga je doen?

Als adviseur binnen het directoraat Financiën adviseer je op het gebied van patiëntenzorgbaten, businesscases, en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de planning & control-cyclus en budgetsystematiek. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit onder andere het opstellen van verantwoordingsrapportages voor één van de drie kerntaken patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek en coördineer je diverse NFU-dossiers.

Bij het merendeel van de werkzaamheden spar je intern met het eigen team, concern- en business control en extern met de NFU.

 

Je werkplek

De centrale afdeling Planning & Control binnen het directoraat Financiën is de spil qua financieel beleid naar zowel de organisatie zelf (divisies, directoraten en RvB) als naar externe financiële spelers van het LUMC (bijvoorbeeld de NFU, NZA en ziekenhuizen in de regio). Externe landelijke financiële processen vertalen wij naar impact op de interne financiële organisatie van het LUMC.

Het team bestaat uit een hoofd en circa 8 adviseurs Planning & Control en kenmerkt zich door een plezierige en open werksfeer waar volop ruimte is om van elkaar te leren.

 

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt. De functie wordt gewaardeerd in schaal 10/ 11 conform cao van Universitair Medische Centra. Het salaris loopt van 3.000 euro per maand tot 5.919 euro per maand op basis van 36 uur p/w.

 

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een financieel expert die beschikt over hbo/universitair- werk- en denkniveau. Je neemt een aantal jaar relevante werkervaring mee, kan hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en hebt oog voor details. Je weet je weg te vinden in strategische, operationele en financiële vraagstukken, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, vindt het leuk om processen te stroomlijnen en hebt een scherpe analytische blik, met oog voor de context. Ook heb je een feilloos gevoel voor politieke verhoudingen en belangen. Oftewel, jij bent een gedreven adviseur Planning & Control met het hart op de juiste plek!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor het LUMC. Voor nadere informatie over de vacature je contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588080 of Joey van Tamelen 06-28239265. Jouw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page