top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

LUMC

FINANCIEEL ADVISEUR PROJECTEN

Voor het LUMC zoeken wij een financieel adviseur projecten ter uitbreiding van het team.

 

De organisatie

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. U werkt voor het Projectenbureau, dat onderdeel is van het directoraat Financiën. Het Projectenbureau bestaat uit een team van 23 personen, waarbinnen de financieel adviseurs projecten en administratief medewerkers werkzaam zijn. Het Projectenbureau beheert momenteel 2.000 onderzoeksprojecten, waaronder internationale consortia, klinische studies en projecten in samenwerking met de industrie.


De functie

Als financieel adviseur bij het LUMC houdt u zich bezig met het administratieve beheer en de financiering van onderzoeksprojecten. Heb je affiniteit met subsidies van wetenschappelijk onderzoek en bent u op de hoogte van (inter)nationale subsidiemogelijkheden? Dan bent u de geschikte kandidaat voor deze vacature!

 

Als financieel adviseur projecten ben je verantwoordelijk voor het (administratief) financieren van onderzoeksprojecten binnen het LUMC. Dit betekent dat je beleidsmatig contact onderhoudt met belangrijke subsidiegevers en relevante ontwikkelingen op het gebied van subsidievoorwaarden van subsidiegevers signaleert. Je bent op de hoogte van de (inter)nationale subsidiemogelijkheden en je adviseert de onderzoekers en het management van het LUMC hierover. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van beleid rondom het financieel-administratieve beheer van onderzoeksprojecten. Ook ben je bezig met het plannen en monitoren van ingediende en goedgekeurde projectaanvragen. Financieel-administratieve zaken stem je af met de onderzoekers en de adviseurs P&C binnen de verschillende divisies, en met de collega’s van de backoffice. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages en voor het opleveren van projectdossiers ten behoeve van de externe accountant. Ook stel je in overleg met de projectleider forecasts op voor lopende onderzoeksprojecten.

 

Het profiel

Wij zoeken iemand die:

  • over financiële kennis op hbo- werk- en denkniveau beschikt;

  • prima functioneert in teamverband;

  • affiniteit heeft met subsidies van wetenschappelijk onderzoek;

  • zijn administratieve zaken en dossiers goed op orde heeft;

  • goed kan plannen en prioriteiten weet te stellen.

 

Wij bieden:

  • een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur in een ambitieuze en maatschappelijk relevante organisatie

  • een marktconform salaris conform CAO UMC, schaal 10, maximaal EUR 4.361 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek. Plus een vakantie –en eindejaarsuitkering

  • een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband

  • de mogelijkheid om vanuit huis te werken

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor het LUMC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 035-6210258 / 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl of met Lea ten Brink 035-6210258 / 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

bottom of page