DOWNLOAD:
SHARE:

LUMC

FINANCIEEL-STRATEGISCH ADVISEUR

Voor het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) zoeken wij een financieel-strategisch adviseur voor 32-36 uur per week.

 

Wil jij als financial aan de slag bij de meest aantrekkelijke non-profit werkgever van Nederland? Kun jij je tanden zetten in de onderzoeks- en onderwijsbekostiging in het zorglandschap en kun jij dit vertalen in beleid? Wil jij jouw adviesvaardigheden inzetten om de zorg te verbeteren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

 

Afdeling organisatie:

Ondanks dat het LUMC financieel gezond is, blijft alertheid vereist gezien de vele veranderingen die op de organisatie afkomen. Bij onveranderd beleid gaan de kosten sneller stijgen dan de baten. Daarom is het van belang te blijven streven naar efficiency zodat middelen vrijgespeeld kunnen worden ter financiering van nieuwe ontwikkelingen en innovatie. De centrale afdeling Planning & Control is de financiële spil naar zowel de organisatie zelf (divisies, directoraten en RvB) als naar het externe financiële spelers van het LUMC (bijvoorbeeld de NFU, NZA en ziekenhuizen in de regio).

 

De functie:

Als financieel-strategisch adviseur binnen het directoraat Financiën houd je je bezig met complexe beleidsprocessen op het gebied van de drie kerntaken Zorg, Onderzoek en Onderwijs. Je bent scherp en je haalt je werkplezier ook uit kostenonderzoeken en analyses.  Je adviseert de RvB op het gebied van beleid hierin. Je vertegenwoordigt het LUMC bij de NFU, VSNU en NZa.

 

Dus houd je en vind jij je weg tussen verschillende stakeholders en je hebt bewezen daar zaken voor elkaar te krijgen? Dan is deze functie voor jou.

 

Je profiel:

Wij zijn op zoek naar een financial die beschikt over universitair werk- en denkniveau. Je neemt een aantal jaar relevante werkervaring mee en kan hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Kennis van UMC-financiering is een pre. Je weet financiële vraagstukken om te zetten in beleid, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt een scherpe analytische blik met oog voor de context en een feilloos gevoel voor politieke verhoudingen en belangen.

 

Wij bieden:

  • Een jaarcontract van 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast contract;

  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal €5.994,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 12, cao UMC);

  • Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. 

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor het LUMC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten naar skuipers@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl