top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

LUMC

JUNIOR PROJECTADVISEUR

Voor het projectbureau Onderzoek & Onderwijs van het LUMC zijn wij op zoek naar een junior projectadviseur.

 

De organisatie:

Het projectbureau Onderzoek & Onderwijs houdt zich bezig met de financiële en administratieve ondersteuning van het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek binnen het LUMC. Ze beheren de financiën van de interne medewerkers, o.a. zorgprofessionals en onderzoekers, zoals onderwijsbudgetten en verkregen subsidies voor onderzoek en onderwijs. Momenteel bestaat de afdeling uit 18 projectadviseurs en 7 backoffice medewerkers.

 

Het Projectbureau is een gezellige en dynamische afdeling binnen het LUMC. Jouw collega’s werken er al lang en zijn zeer ervaren, je kunt van hen dus een heleboel leren! Andersom kun jij met jouw frisse blik een belangrijke bijdrage leveren. De sfeer is betrokken, behulpzaam en open. Iedereen heeft zijn eigen expertise, hierdoor wordt er continu kennis met elkaar gedeeld en is er veel ruimte voor vragen. Ondanks dat er door de Covid-19 maatregelen momenteel voornamelijk vanuit huis wordt gewerkt, is het mogelijk om de eerste periode fysiek in te worden gewerkt op kantoor. Jouw collega’s voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en er wordt hard gewerkt, maar er is daarnaast ook veel ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Een mooie plek om je als starter in te begeven!


De functie:

Als Junior Projectadviseur ga je aan de slag met de financiële administratie rondom verschillende opleidingen en bij en nascholingstrajecten (en later ook onderzoeksprojecten) binnen het LUMC. Het LUMC biedt opleidingen die variëren van Geneeskunde en Biomedische wetenschappen tot de opleiding tot anesthesieassistent of postdoctorale bij- en nascholing van artsen. Wanneer iemand een opleiding wil gaan volgen, neemt de projectleider van die opleiding contact met jou op om een project te openen en de financiële administratie op orde te brengen. Daarnaast vervul je een ondersteunende rol voor de projectadviseurs en accountants. Denk hierbij aan het controleren van de factuur van de opleiding, het checken of er voldoende subsidie is binnen gekomen en het klaarzetten van accountant dossiers. Je zult hierbij het vaste aanspreekpunt worden voor de accountants en veel contact hebben met verschillende interne afdelingen en collega’s. De opleidingsprojecten komen niet geleidelijk binnen, maar hebben op sommige momenten pieken (voornamelijk in september en februari). Het maken van een goede tijdsplanning en houden van overzicht is daarom belangrijk. Naast het openen, monitoren en sluiten van projecten en het klaarzetten van accountantsdossiers zul je een rol gaan spelen in de urenregistratie van medisch specialisten. Deze administratieve taken geven je een mooi kijkje in de keuken van de accountants en projectadviseurs binnen een ziekenhuis! Wanneer je deze werkzaamheden onder de knie hebt, is er de mogelijkheid om steeds meer taken op te pakken en de rol van Projectadviseur eigen te maken. Zo kun je je bezig gaan houden met het aanvragen van subsidies van grote onderzoeksprojecten en uiteindelijk doorgroeien tot Projectadviseur. Kortom, een verantwoordelijke en uitdagende rol met veel doorgroeimogelijkheden!

 

Je profiel:

Om je werk als Junior Projectadviseur goed te kunnen vervullen, heb je een HBO opleiding

afgerond, bij voorkeur in de richting van financiële administratie (denk bijvoorbeeld aan

Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy of Management Economie en Recht). Het is een pré als je al enige (stage)ervaring of kennis hebt over subsidies. Het allerbelangrijkste is echter dat je een nauwkeurige en flexibele teamplayer bent en dat je het daarnaast leuk vindt om binnen een ziekenhuis te gaan werken.

 

Wij bieden:

  • een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur in een ambitieuze en maatschappelijk relevante organisatie

  • een marktconform salaris conform CAO UMC, schaal 9, maximaal EUR 4.200 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek. Plus een vakantie –en eindejaarsuitkering

  • een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband

  • de mogelijkheid om door te groeien binnen het projectenbureau van het LUMC

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor het LUMC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten aan skuipers@publicsearch.nl  en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

bottom of page