DOWNLOAD:
SHARE:

LUMC

Senior Adviseur Zorgverkoop

Voor het LUMC in Leiden zoeken wij voor vast een senior adviseur zorgverkoop

 

De functie:

Als senior adviseur zorgverkoop onderhandel je namens het LUMC met de zorgverzekeraars. Je bent een uitstekend onderhandelaar die de inhoud en kwaliteit van de zorg die binnen het LUMC wordt geleverd goed kan vertalen naar een heldere verkoop propositie. Je kunt de onderhandelingen voor de grotere verzekeraars zelfstandig leiden, binnen de kaders van het verkoopmandaat. Je kent en analyseert de zorgmarkt en kunt de positie van het LUMC in die markt goed neerzetten. Je draagt de visie en strategie van het LUMC uit richting zorgverzekeraars en voert de onderhandelingen tot en met het maken van contractuele afspraken met verzekeraars. Op meer operationeel niveau stel je prijslijst offertes op en maak je prijsafspraken. Je bent in staat om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden met zowel de verzekeraars als met afdelingen binnen het LUMC. Binnen het LUMC ben je aanspreekpunt voor een aantal specialismen om de zorginhoud en de zorgverkoop maximaal met elkaar te verbinden. Daarnaast vertegenwoordig je het LUMC bij externe partijen zoals de NZa en de NFU.

 

De afdeling:

De afdeling Zorgverkoop bestaat uit vijf personen en is onderdeel van het directoraat Financiën. Het verkoopteam is verantwoordelijk voor de verkoop van de patiëntenzorg. Door veranderingen in het zorglandschap, de toegenomen aandacht voor het verschuiven van “de juiste zorg naar de juiste plek”,  selectieve inkoop, kwaliteit en waardegericht inkopen is het steeds belangrijker om zorgverzekeraars te overtuigen van hoe het LUMC zich van andere ziekenhuizen onderscheidt. Hierdoor verschuift de focus van het verkoopteam meer naar de kwaliteit, inhoud en innovatie van de zorg.

 

Profiel:

Je hebt een WO werk- en denkniveau, een opleiding in bijvoorbeeld beleid & management gezondheidszorg (BMG); gezondheidswetenschappen, geneeskunde, bedrijfskunde of bedrijfseconomie afgerond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Kennis van dbc- en ziekenhuis financiering is een vereiste. Medische kennis is een pré. Je bent analytisch en cijfermatig sterk. Je bent resultaatgericht en in staat tot het leggen van verbinding zowel op inhoud als op proces. Daarnaast ben je klantgericht, heb je oog voor de relatie tussen verzekeraar en ziekenhuis en kunt nieuwe ontwikkelingen in de sector vertalen naar de praktijk in het LUMC.

 

Ons aanbod:

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. In eerste instantie krijg je een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 5.944,- bruto per maand voor een fulltime dienstverband (schaal 12, CAO UMC). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO UMC.

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een pensioenregeling bij het ABP. Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor het LUMC. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588080 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

 

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.