top of page
SHARE:

LUMC
Senior Adviseur Zorgverkoop

PRINT PAGINA

De functie

Het LUMC speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de zorg van de toekomst: het leveren van hoogwaardige zorg aan een groeiende groep complexe patiënten waarbij innovatie, samenwerking en digitalisering een steeds grotere rol spelen. Als Senior Adviseur Zorgverkoop geef je samen met zorgverzekeraars en netwerkpartners vorm aan deze transitie. Wil jij bijdragen aan het vormgeven en realiseren van de toekomst van het LUMC? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Samenvatting

 • Je geeft uitvoering aan het beleid via het realiseren van zorgcontracten op de gebieden van ziekenhuiszorg,

 • Je bent daarbij verantwoordelijk voor de onderhandelingen en het realiseren van contractafspraken met de verzekeraars van jouw accounts.

 • Je bent betrokken bij het opstellen van beleid op het gebied van portfoliokeuzes, innovatie en samenwerkingen.

 • Je werkt op een plek waar je je kunt blijven ontwikkelen en waar ruimte is voor jouw stem.

 

De afdeling

Als Senior Adviseur Zorgverkoop maak je deel uit van de afdeling Zorgverkoop, een nauw samenwerkend team van 9 personen. De afdeling Zorgverkoop heeft een adviserende, coördinerende, regisserende en uitvoerende rol in de contractonderhandelingen met de zorgverzekeraars en gemeenten. Samen met collega’s adviseer je vanuit Zorgverkoop de Raad van Bestuur en de divisies op bedrijfseconomisch terrein. We ontwikkelen verkoopbeleid, bewaken de uitvoering daarvan en verzamelen relevante marktinformatie. Belangrijk hierbij is het accountmanagement richting zorgverzekeraars, de externe zichtbaarheid en financiering van innovatie.

 

Dit ga je doen

Als Senior Adviseur Zorgverkoop ben je betrokken bij het verkoopproces van het ziekenhuis en geef je tevens vorm en richting hieraan. Je vertaalt de strategie van het ziekenhuis naar een realiseerbaar verkoopbeleid. Dit geef je vorm in nauwe samenwerking met de verschillende divisies om zo te komen tot scherp inhoudelijk onderbouwd beleid. Je onderhoudt de relaties met de zorginkopers bij de zorgverzekeraars en de samenwerkende partijen in de keten. Ook zorg je ervoor dat de contractuele afspraken goed en tijdig worden nagekomen.

 

Een goed financieel inzicht en analytisch vermogen is essentieel. Je focus is naast intern, zeker ook extern. Vanuit die scope zie je mogelijkheden en kansen, met name op het gebied van innovaties, samenwerkingen en digitalisering.

 

Dit bieden wij

 • Een verantwoordelijke baan binnen een collegiaal en dynamisch team bij een ambitieus en centraal gelegen UMC waar er ruimte is om je werk(plek) hybride in te vullen.

 • Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Er is daarom alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het team Zorgverkoop, zowel via interne als externe opleidingen en bijscholing.

 • Voor deze functie is de CAO van Universitair Medische Centra van toepassing. De functie zit in schaal 12 met een huidig maximum salaris van € 6.337,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (gemiddeld 36 uur per week)..

 • Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

 

Dit zoeken wij

 • Je hebt academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie of gezondheidswetenschappen.

 • Je hebt uitgebreide- en aantoonbare ervaring op het gebied van zorgverkoop en/ of zorginkoop

 • Je hebt affiniteit met de Nederlandse zorg en interesse om samen met het team de zorgverkoop van het LUMC naar het volgende niveau te brengen.

 • Je bent ondernemend, nieuwsgierig en analytisch. Bovenal ben je een verbinder, zowel intern als extern, en in staat om duurzame relaties op te bouwen. Dit vraagt tact, maar ook overtuigingskracht in woord en daad.

 • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor het LUMC. Voor nadere informatie over de vacature je contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588080 of Joey van Tamelen 06-28239265. Jouw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

 

Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page