top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

roc midden nederland  

manager business control en informatievoorziening

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van de Service Unit Financieel Economische Zaken voor de campus in Arnhem zo spoedig mogelijk een

 

Manager Project Control   

‘’ In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’’

Binnen de HAN staat werken in de driehoek onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk centraal. Door deze focus verhogen zij de kwaliteit van het onderwijs en zijn ze in staat om goedopgeleide professionals af te leveren. Dit wordt versterkt door ontwikkelingen in de regio. De Provincie Gelderland heeft namelijk de award voor de meest ondernemende regio in de Europese Unie gewonnen. In Brussel wordt Gelderland gezien als een proeftuin voor de economie van de toekomst.

Door deze ontwikkelingen is het aantal (subsidie)projecten de afgelopen jaren sterk toegenomen en het einde van de groei is nog niet in zicht. De financiële ondersteuning van deze projecten wordt verzorgd door de afdeling Project Control. Deze afdeling onderhoudt contacten met diverse belanghebbenden binnen de HAN, zoals projectleiders, lectoren, instituutsdirecteuren, het subsidiebureau (CvVO) en de faculteitscontrollers en verzorgt de verantwoording richting externe partijen, zoals subsidieverstrekkers en accountants.

Het team Project Control maakt deel uit van de service unit FEZ en bestaat uit 12 enthousiaste en leergierige mensen in alle leeftijdscategorieën die staan voor hun werk. De sfeer is goed en er is veel aandacht voor het geven en ontvangen van feedback om samen de kwaliteit van de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zijn collegialiteit en vertrouwen de woorden die de manier van werken het beste typeren.

 

Wat zijn je werkzaamheden?
Als manager van het team Project Control maak je deel uit van het kernteam van de afdeling Financieel Economische Zaken (FEZ): een zelf organiserend team binnen het Servicebedrijf van de HAN. Samen met de andere kernteamleden ben je eindverantwoordelijk voor de drie afdelingen van FEZ (Project Control, Bedrijfsbureau en Basisadministratie) en spar je over de ontwikkelingen. De ambitie van de HAN is om de beweging richting zelforganiserende teams steeds verder door te voeren en te richten op versterken van samenwerking en verbinding binnen de organisatie. De professional weet zelf namelijk het beste hoe hij zijn eigen werk, binnen vooraf gestelde kaders, moet uitvoeren. Van jou wordt verwacht dat je vertrouwen geeft aan de mensen in het team en zorgt dat gezamenlijk de beste prestaties worden neergezet.

 

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Je hebt een natuurlijk overwicht en bent communicatief vaardig;

  • Je bent empathisch ingesteld en in staat goed te luisteren;

  • Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden en verliest de hoofdzaken niet uit het oog;

  • Je bent in staat te sparren over inhoudelijke vraagstukken op projectniveau en hebt kennis van subsidieregelingen;

  • Je maakt processen inzichtelijk en uniform;

  • Je geeft de afdeling het vertrouwen om hun werkzaamheden naar behoren uit te voeren en faciliteert waar nodig;

  • Je bent in staat feedback te ontvangen en te geven om de leercurve van zowel het team als de individuele medewerkers te bevorderen;

  • Je kunt je rug recht houden wanneer nodig en bent niet bang om moeilijke beslissingen te nemen of moeilijke gesprekken te voeren. Je maakt gevoelige onderwerpen bespreekbaar;

  • Je hebt een heldere visie met betrekking tot de strategie en doorontwikkeling van het team binnen de HAN;

  • HBO+ werk- en denkniveau.

 

Wat biedt de HAN?

Een uitdagende functie in een dynamische en informele werkomgeving waarbij de grootste uitdaging zit in het weten wat er speelt bij de verschillende belanghebbenden en tegelijkertijd het vorm geven aan de groei van de afdeling. Je wordt aangesteld in de functie van Hoofd sub-unit, niveau 2 of 1. Afhankelijk van uw achtergrond en ervaring wordt u ingeschaald in schaal 11 of 12 en bedraagt het bruto maandsalaris respectievelijk maximaal € 4.777,65 (cao-hbo schaal 11) of maximaal € 5.433,82 (cao-hbo schaal 12) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

 

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving de HAN. Met vragen en om te solliciteren kun je terecht bij Renee van Wijngaarde, rvanwijngaarde@publicsearch.nl of bel op nummer 06 421 48 552.

bottom of page