top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

MAURITSKLINIEK

FINANCIAL CONTROLLER

(32 – 40 uur per week – Den Haag)

 

De organisatie

Mauritskliniek is een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg. Zij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en goed geregeld. Zij bieden zowel verzekerde als onverzekerde zorg en hebben vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Den Haag. Mauritskliniek vindt het belangrijk om een stimulerende werkgever te zijn, en haar mensen in staat te stellen om hoogwaardige patiëntenzorg te leveren op een prettige manier. Dat willen zij voor hun patiënten, verwijzers, en medewerkers.

 

De functie

Als Financial Controller binnen Mauritskliniek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering en bewaking van de planning & control cyclus. Daarnaast geef je functioneel leiding aan en coach je het team van vier medewerkers van de financiële administratie en zorgadministratie. Je stelt diverse maandrapportages op en analyseert deze. Je verzorgt de liquiditeitsprognoses en het cash management en draagt zorg voor de fiscaliteiten zoals BTW aangiftes. Je bent een echte boekhoudtijger die zich met veel energie stort op het voorbereiden van financiële rapportages, de jaarrekening en jaarcijfers en bespreekt de jaarrekening met externe accountants.  Zaken als periodieke afsluitingen, coördineren van alle accounting, boekhoudkundige en reporting activiteiten (debiteuren, crediteuren, het grootboek en belastingaangiften) behoren ook tot je takenpakket. Vanuit je functie leid je projecten met betrekking tot de eigen aandachtsgebieden en je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van wijzigingen in het vakgebied en implementeert de gevolgen van nieuwe wet- en regelgeving. Je rapporteert aan de manager finance en adviseert haar over ontwikkelingen met betrekking tot het financiële proces.
 

Het profiel

Ben jij enthousiast, proactief en zie je het als een uitdaging om invulling te geven aan deze functie binnen Mauritskliniek, dan maken we graag kennis met je. Verder breng je het volgende mee:

  • WO werk- en denkniveau en je hebt een afgeronde financiële of bedrijfseconomische  opleiding (bijv. bedrijfseconomie, gezondheidswetenschappen of accountancy). Bij voorkeur heb je werkervaring in de zorgbranche en heb je ervaring met een coördinerende en/of leidinggevende rol;

  • Uitstekende kennis van en ervaring met Excel en AFAS;

  • Energieke, gedreven professional die de afdeling naar een hoger niveau weet te tillen;

  • Sterke analytische vaardigheden en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

  • Je bent gericht op samenwerking, hebt een oplossingsgerichte instelling en neemt initiatief;

  • Scherp oog voor detail, een sterk signalerend vermogen en je bent zorgvuldig.

 

Het aanbod

Een fijne en gezellige werksfeer binnen een professioneel en ambitieus team. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Zelfstandige Klinieken Nederland, de functie is ingeschaald in schaal 60 en het salaris bedraagt minimaal € 3.594,- en maximaal € 5.226,- op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast kent de CAO ZKN een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en 29 verlofdagen.

Is je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Mauritskliniek. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Roland Falke 06-41367129. Uw sollicitatie kunt u richten aan ltenbrink@publicsearch.nl en / of rfalke@publicsearch.nl

bottom of page