DOWNLOAD:
SHARE:

MEANDER - business controller

fwg 60, max. €4.378,- (1 fte- 36 uur p/w)

Afdeling

 

De eenheid Financiën & Control (F&C) bestaat uit meerdere teams: Business Control, Kenniscentrum Informatievoorziening, Zorgregistratie & -Facturatie, Financiële Administratie. Een aantal staffunctionarissen is belast met specifieke aandachtsgebieden, waaronder Treasury en Investeringen. Deze teams en functionarissen resorteren onder de manager F&C. In totaal werken er circa 60 medewerkers.

 

Business Control

 

Voor de afdeling Business Control zijn wij op zoek naar een Business Controller. Het team Business Control houdt zich bezig met financial- en business control van het ziekenhuis, rondom de reguliere planning & control-cyclus. Daarnaast adviseert zij inzake businessmodellen en de impact van interne- en externe ontwikkelingen op de organisatie. Daarnaast analyseert de Business Controller de efficiency, effectiviteit en productiviteit van de bedrijfsprocessen en wordt het management daarover geadviseerd.

 

Ontwikkelingen

De afdeling is in ontwikkeling, onder andere door de effecten van de kwaliteitsnormeringen, marktwerking en wijzigende wet- en regelgeving. De toenemende en veranderende informatievraag vanuit de organisatie (namelijk: van managementinformatie naar stuurinformatie) vraagt om een verdere professionalisering en digitalisering van producten en diensten. De afdeling Business Control heeft hierin, samen met de afdeling Zorgverkoop en Markt en het Kenniscentrum Informatievoorziening, een belangrijke rol. De ontwikkelingen maken ook dat de adviseursrol van de Business Controller steeds meer op de voorgrond komt te staan, waarbij de Business Controller voor de organisatie als business partner én als financieel geweten dient op te treden. Iedere Business Controller beschikt over een eigen specifiek takenpakket.

 

Kennis en vaardigheden

 

Je beschikt over een afgeronde bedrijfskundige of bedrijfseconomische WO-opleiding. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, je bent in staat verbanden te leggen en deze te vertalen naar (mogelijke) concrete effecten voor het ziekenhuis en medische specialisten op korte en langere termijn. Daarbij kan je goed omgaan met tegengestelde belangen, weet je partijen te binden en zelf positie in te nemen. Kennis van de gezondheidszorg en specifiek de ziekenhuisfinanciering en regelgeving, is een pré. Kennis van- en ervaring met Excel, -en Business Objects en visie op een effectieve inzet van BI in de organisatie is belangrijk.

 

Salaris

 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in fwg 60, met het daarbij behorende salaris van maximaal € 4378,00 bij een volledig dienstverband.

 

Interesse?

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl