top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

mediant  

manager p&o en opleidingen

DE ORGANISATIE

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen.

Naast dat zij Gewoon Goede Zorg  leveren, zijn ze continu in beweging, op zoek naar nieuwe kansen en het blijven verbeteren van de expertise als geïntegreerde GGZ instelling.

Mediant is financieel gezond, met een stevige bedrijfsvoering en een duidelijke lijnstructuur. 
Ze werken met duaal management waarbij bedrijfsvoering en zorginhoud hand in hand gaan om zo de beste resultaten te behalen. De stafafdelingen ondersteunen de Raad van Bestuur en het management bij het bereiken van organisatiedoelstellingen.

 

DE FUNCTIE

Als manager P&O en Opleidingen (P&O en O) ben je verantwoordelijk voor de stafafdeling Personeel & Organisatie en Opleidingen. Je adviseert op het brede gebied van HR en Opleiden. Ontwikkelingen in cao en wetgeving weet je te vertalen naar toepasbaar beleid.

Je overziet de hooflijnen, onderneemt actie en vindt het ook een uitdaging om hands-on aan de slag te zijn. Je geeft leiding aan Mediantbrede (HR)projecten.

Samen met de teammanagers binnen de stafafdeling en de controller stel je jaarlijks de begroting voor de afdeling op. Tevens ben je eindverantwoordelijk voor de administratieve processen in het kader van de accountantscontrole en horizontaal toezicht.

 

WIE ZOEKEN WE?

Wij zoeken een daadkrachtige manager, die snel kan schakelen en met beide benen op de grond staat. Een conceptueel sterke, analytische HR-professional die een heldere visie heeft op het vak in relatie tot waar Mediant zich als organisatie bevindt.

 

Met je sterke persoonlijkheid, nuchtere insteek, resultaatgerichtheid en relativeringsvermogen ga je makkelijk het gesprek aan en beweeg jij je soepel op alle niveaus.

 

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt een afgeronde opleiding HR of Bedrijfskunde, aangevuld met een stevige managementopleiding op tenminste post HBO niveau.

  • Je beschikt over een aantal jaren ervaring in een HR Managementfunctie of een senior HR-adviesfunctie, bij voorkeur in een zorginstelling.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en implementeren van HR-projecten en -beleid.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. De functie is ingeschaald in FWG functiegroep 70, met een minimum salaris van € 3.902 en een maximum salaris van € 6.090 bij een fulltime dienstverband.

 

INTERESSE

Public Search verzorgt de werving voor Mediant. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renee van Wijngaarde op 06 421 48 552  of rvanwijngaarde@publicsearch.nl.

bottom of page