top of page

vakinhoudelijk

bestuurlijke stukken schrijven

Boertien Vergouwen Overduin | vrijdag 26 mei

Je kunt je gedachten goed op papier uitdrukken, maar vindt het soms lastig om snel tot de kern van je verhaal te komen. Je merkt dat je teksten vaak niet (geheel) gelezen worden. Kernachtig schrijven is belangrijk, want geadresseerden nemen minder de tijd om teksten helemaal te lezen en steeds meer opdrachtgevers, collega's en managers willen een rapport of mail waarin je direct to the point komt. Met deze zeer praktijkgerichte training leer je om snel en effectief teksten te schrijven die snel tot de kern komen, waardoor de teksten beter en overtuigender worden.


Jouw resultaat:

  • Je maakt gebruik van een efficiënte, procesmatige schrijfaanpak voor het schrijven van teksten. Op deze manier kun je sneller tot een goede tekst komen en makkelijker kiezen welke informatie wel/niet relevant is.

  • Schrijf je voor de buitenwereld prettig leesbare teksten en kunnen leden van de verschillende besturen gemakkelijker beslissingen nemen op basis van de teksten.

  • Hebben alle medewerkers dezelfde achtergrond op het gebied van schrijven en kunnen zij op een uniforme wijze werken. Hierdoor hebt u zelf minder werk aan het afwerken van de uiteindelijke teksten.

bottom of page