vakinhoudelijk

de impact van digital op finance

Pluc!

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat Intelligent Automation in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. Boekhouden, rapporteren en cijfers analyseren als traditionele Finance domeinen? De algoritmen die dit overnemen zijn al gemaakt en worden bij verschillende organisaties al ingezet. Bedenk eens goed wat dit betekent voor jouw functioneren. Ben je hier blij mee omdat jij dan eindelijk toekomt aan het vooruit kijken en het oppakken van een rol als Business Partner? Of is het een bedreiging voor je omdat je het meest hebt met rapporteren? Hoe dan ook, je functioneren wordt anders en het is tijd je nu voor te bereiden op deze verandering.

In deze workshop kijken we naar ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering (RPA, Artificial Intellignce, Process Mining enz) en de impact daarvan op Finance. Met behulp van de nodige interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in dit digitale tijdperk. Dit is vooral een praktische workshop waarbij we je in hoog tempo de essentie van verschillende ontwikkelingen laten zien.

Ook helpen we je de mogelijke impact van deze ontwikkelingen voor het werkveld van Finance en jezelf te duiden. We geven volop ruimte voor vragen en discussie. Deze workshop opent je ogen en maakt je klaar voor morgen! In deze interactieve workshop is bovendien veel ruimte voor discussie. Voor deze workshop werkt Pluc! samen met Digital Shapers. Digital Shapers helpt organisaties op verschillende vlakken en disciplines in de digitale transformatie.


Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Ontdek en hoor alles over de laatste trends ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering van Finance.

  • Leer welke impact deze ontwikkelingen hebben op jou als Finance Professional

  • Krijg een concreet beeld van wat jij kunt doen om jezelf voor te bereiden op de digitale transformatie van finance.