top of page
SHARE:

MEREM
manager finance & control

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

Voor Merem Medische Revalidatie (Merem) zijn wij op zoek naar een manager finance & control.

 

Over Merem
Merem biedt medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. De organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die haar patiënten met aandacht bijstaan. Merem neemt haar maatschappelijke rol hoog op en investeert samen met zorgverzekeraars en andere partners voortdurend in een gezonde balans tussen kosten en kwaliteit, transparant zijn over haar resultaten en toegevoegde waarde van zorg. Merem gelooft daarbij in een verdere samenwerking met het bedrijfsleven die bijdraagt aan het realiseren van haar visie.
 

Over de functie

De manager finance & control (hierna F&C) geeft leiding aan de stafafdeling finance en control (7fte). Je legt verantwoording af aan de raad van bestuur en je bent lid van het breed management overleg. De afdeling F&C vormt zich maximaal naar de behoeften van het primair proces. Je hebt daarbij door je stijl van werken en communiceren een voorbeeldfunctie. Verbinding, uitleg en draagvlak creëren horen bij jouw tweede natuur. Het vastgesteld financieel beleid wordt onder jouw regie omgezet in een eigentijdse en begrijpelijke P&C-cyclus, met een duidelijke verankering van de verantwoordelijkheden en de afstemmomenten met het management in brede zin. Je toont hierbij het vermogen om complexiteit tot de essentie terug te brengen. Je werkt nauw samen met de afdeling ICT om het EPD en de financiële (zorg)administratie verder te automatiseren en het nieuwe EPD te implementeren.

In jouw rol geef je leiding aan en profileer en positioneer je de afdeling F&C en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Je draagt zorg voor de voortdurende professionele ontwikkeling van je medewerkers. Je bent daarbij een belangrijke verbindende schakel tussen diverse organisatieonderdelen en disciplines.

De komende jaren wordt het vastgoed op locatie Hilversum vernieuwd. Je speelt een prominente rol in het adviseren van de raad van bestuur en raad van toezicht op het strategisch vastgoed beleid, het voorbereiden van de strategische investeringsbeslissingen, meerjarenbegroting en financiering van vastgoed.

 

Over jou

 • Een academisch/werk- en denkniveau, bij voorkeur een vakgerichte/specialistische controllersopleiding op post hbo of academisch niveau;

 • Vakinhoudelijk expert, beschikt over een gedegen financiële achtergrond;

 • Ruime ervaring als leidinggevende van een financiële afdeling;

 • Brede kennis van/ervaring met financiële en bedrijfsvoeringprocessen op strategisch niveau;

 • Kennis van kwaliteitssystemen, treasury-vraagstukken en van actuele ontwikkelingen in ICT, governance en auditing;

 • In staat om medewerkers te stimuleren en te coachen;

 • Effectief communicator, kan snel en gemakkelijk schakelen, in staat om snel een effectief intern en extern netwerk op te zetten;

 • Transparant en helder, in staat om collega’s in het MT op argumenten te overtuigen en mee te krijgen in zijn/haar strategische visie en keuzes.

 • Analytisch, resultaatgericht, stelt de juiste prioriteiten, komt tot besluiten na afgewogen oordeelsvorming;

 • Stevige en verbindende persoonlijkheid, daadkrachtig en besluitvaardig.

 

Wat wij bieden

 • Een veelzijdige baan in een organisatie in beweging waarin je je ervaring, creativiteit en kennis volop kunt inzetten en waarbij je écht het verschil kunt maken in de zorg;

 • Een salaris passend bij de zwaarte van de functie, conform de cao Ziekenhuizen;

 • Een jaarcontract met de intentie om te komen tot een vast dienstverband;

 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional in onze groeiende organisatie. Om dit te bereiken delen we actief kennis en bieden we je de mogelijkheid om een opleiding- of coaching traject te volgen.

 • Een open, informele en betrokken werksfeer.

 

Geïnteresseerd?

Public Search verzorgt de selectie voor Merem. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Daniel Griffioen 035-6210258 / 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl of met Roland Falke 035-6210258 / 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl.

bottom of page