top of page
SHARE:

Mijzo
Controller Zorg

PRINT PAGINA

Voor Mijzo, een ouderenzorg organisatie, zijn wij op zoek naar een Controller Zorg voor 32-36 uur per week.

 

De organisatie:
Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. Ze zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. Samen met cliënten en hun naasten willen wil Mijzo ontdekken wat de best passende zorg of ondersteuning is.
 

Mijzo heeft een werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch. Mijzo staat voor respectvolle aandacht. Aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar. Hun ambitie is om koploper te zijn. Dit doen ze met een open blik en vanuit een positieve visie op gezondheid. Zo halen ze het beste in elkaar naar boven.

 

Plaats in de organisatie:

Als controller zorg maak je deel uit van de afdeling Planning & Control. Het team Planning & Control bestaat uit 4 business controllers, 2 zorgcontrollers, 3 medewerkers zorgcontrol, een BI-specialist en een financial controller. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Planning & Control.

 

De functie:

Het team Planning & Control heeft een belangrijke rol bij het ondersteunen van de gehele organisatie op financieel terrein. Door de fusie van drie organisaties zitten we in een uitdagend traject. We zijn volop bezig om de nieuwe zorgorganisatie in te richten, dit zal de komende jaren niet veranderen en daarbij is jouw expertise hard nodig. Wij bieden je volop ruimte om mee te denken en verder op te bouwen.

 

De werkzaamheden zijn divers. Je volgt de relevante ontwikkelingen in het vakgebied en vertaalt deze naar praktische registratierichtlijnen en -instructies. Je bent op de hoogte van de actuele beleidsregels en geeft hier gevraagd en ongevraagd advies over aan de organisatie, bovendien bereid je de organisatie voor op de impact hiervan. Je onderhoudt contacten met externe stakeholders, zoals de zorgkantoren en zorgverzekeraars. Je bewaakt, adviseert en rapporteert over de kwaliteit van zorgregistratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juist en volledige vertaling van de gedeclareerde zorg naar diverse productieverantwoordingen.

 

Specifieke focus zal liggen op de doorontwikkeling van de dienstverlening van Planning & Control. De organisatie verandert, waarbij verantwoordelijkheden steeds lager in de organisatie worden gelegd. Planning & Control draagt bij aan deze ontwikkeling door de dienstverlening aan teams te verbeteren en te vernieuwen.

 

Profiel:

 • Je hebt HBO+/academisch werk- en denkniveau op financieel/bedrijfseconomisch gebied;

 • De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;

 • Je hebt ervaring met AO/IC processen en kennis van financiering van de zorg en declaratieprocessen is een pré;

 • Kennis van PUUR, NEDAP of Caress is een pré, evenals ervaring met nacalculatie / productieverantwoordingen.

 • Je vindt het leuk je in beleidsregels te verdiepen en hier over te informeren;

 • Je bent bedreven in Excel en vindt het leuk om data inzichtelijk te maken;

 • Je bent analytisch en communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk) en kunt jouw kennis overbrengen;

 • Een proactieve houding en drang om continu te verbeteren en vernieuwen.

 

Wij bieden:

 • Uitgangspunt is een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract;

 • Salarisinschaling conform cao VVT. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;

 • De mogelijkheid om hybride te werken tussen thuis en de verschillende locaties;

 • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een uitstekende pensioenregeling;

 • Leuke extra’s: Gratis Keep Fit trainingen op locatie, fietsregeling, fiscale ruimte reiskosten woon/werkverkeer en kortingen op bijvoorbeeld pretpark en verzekeringen.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Mijzo. Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page