top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

nivel

controller

Het Nivel is het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg, gevestigd nabij het centrum van Utrecht. Ze onderzoeken de kwaliteit en effectiviteit van de gezondheidszorg in Nederland. Dit is wetenschappelijk en toegepast onderzoek dat wordt ingezet voor de zorg in de praktijk en voor beleidsontwikkeling. Zo wordt er bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar het werk van huisartsen, veiligheid in ziekenhuizen, patiëntenervaringen en gezondheidszorgbeleid. Het Nivel voert per jaar meer dan honderd gesubsidieerde onderzoeksprojecten uit. Deze projecten worden geleid door programmaleiders/projectleiders. Bij het Nivel werken 150 mensen, waarvan ruim 100 onderzoekers.

Wegens het vertrek van de huidige Controller zijn we op korte termijn op zoek naar een

 

Financieel controller met affiniteit met projectcontrol

(32 tot 36 uur per week)


Functie-inhoud                                                                                                                                                          

Het Nivel zoekt een allround financieel controller die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de financiële planning- en controlcyclus, waaronder het opstellen van de begroting, de jaarrekening, tussentijdse voortgangsrapportages en de ao/ic. Daarnaast ben je vanuit je financiële deskundigheid de sparringpartner van programmaleiders en bied je ondersteuning met diverse projectcontrol werkzaamheden, zoals de projectbegroting, de inzetverantwoording van medewerkers en eventueel audits. Je beoordeelt het onderhanden werk, de werkvoorraad en de acquisitieportefeuille. Je hebt aandacht voor het verbeteren van de financiële processen en (project)control in samenwerking met de projectcontrollers en het hoofd FA. Je levert de periodieke managementrapportages voorzien van kwantitatieve en kwalitatieve analyses met toelichting. Je bent gesprekspartner voor de accountant en subsidiegevers en vraagbaak voor fiscale vraagstukken. Je werkt nauw samen met de projectcontrollers en de administrateur en je rapporteert aan de adjunct-directeur bedrijfsvoering.

Functie-eisen

  • Hbo+ werk- en denkniveau in een financiële of bedrijfseconomische richting;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als controller of projectcontroller, bij voorkeur ervaring in het (semi) publieke domein en/of subsidie-gedreven organisaties;

  • Ruime ervaring met Excel;

  • Ervaring met Navision en reporting tools zijn een pre.

Competenties

  • Je communiceert gemakkelijk en je kunt schakelen met spelers op diverse niveaus. Je hebt overtuigingskracht en hebt een dienstverlenende instelling;

  • Je bent analytisch en proactief; je overziet het grotere geheel en bent inventief in het aandragen van nieuwe initiatieven en oplossingen.

  • Je werkt accuraat en bent integer; je werkt nauwkeurig, je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie en komt afspraken na.

  • Je beschikt over een gezonde dosis organisatiesensitiviteit; je bent een belangrijke speler binnen het Nivel en je hebt het vermogen onderlinge verhoudingen te onderkennen en daarin goed te handelen.

 

Ons aanbod                                                                                                                                                                

Een dynamische en uitdagende functie (met als standplaats Utrecht). Het Nivel biedt een aanstelling voor 32-36 uur per week. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal 5.008,04 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week. Het Nivel biedt je ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een informele werksfeer. Je krijgt een eindejaarsuitkering en tegen geringe eigen bijdrage krijg je de beschikking over een NS Jaarkaart  voor de trein en openbaar vervoer in Nederland.

 

Interesse

Public Search verzorgt de werving voor het Nivel. Wanneer je vragen hebt of wilt solliciteren, neem dan contact op met Renée van Wijngaarde 06 421 48 552 / rvanwijngaarde@publicsearch.nl.

bottom of page