top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

NIVEL

projectcontroller

Melissa.png

Het Nivel onderzoekt de gezondheidszorg (www.nivel.nl). Deze onderzoeken hebben betrekking op de mensen die zorg krijgen en de mensen die de gezondheidszorg leveren en vormgeven: patiënten, de overheid, zorgverleners en verzekeraars, zorgorganisaties en toezichthouders. Bij het Nivel werken 150 mensen, van wie ongeveer 100 onderzoekers. Per jaar voert het Nivel meer dan honderd onderzoeksprojecten uit die gesubsidieerd worden door nationale en internationale organisaties, waaronder het ministerie van VWS, ZonMW, Europese Commissie, collectebusfondsen en veel andere nationale en internationale organisaties.

 

Het Nivel zoekt per direct een enthousiaste en proactieve

 

Projectcontroller

(32 tot 36 uur per week)


Functie-inhoud:                                                                                                                                                          

De projectcontroller is werkzaam binnen de afdeling bedrijfsvoering. Je werkt nauw samen met je collega projectcontroller en de administrateurs. Je rapporteert rechtstreeks aan de adjunct- directeur voor bedrijfsvoering. Als projectcontroller ben je sparringpartner van project- en programmaleiders bij de acquisitiefase, aanvragen, het beheer en de (financiële) verantwoording van deze onderzoekprojecten.

 

Als projectcontroller ben je verantwoordelijk voor:

 • Uitvoeren van project control werkzaamheden van 2e en 3e geldstroom projecten;

 • De aanvraag van de subsidie: ondersteuning in de acquisitiefase, ondersteuning opstellen begroting, vertalen van subsidievoorwaarden naar uitvoering, signaleren van risico’s;

 • Opstellen van financiële rapportages en eindafrekeningen van projecten in afstemming met de administrateur en controller;

 • Financiële spil en de bewaker van de subsidievoorwaarden bij projecten waarvan het Nivel ook penvoerder is;

 • Je bent mede verantwoordelijk voor een goedlopende AO/IC;

 • Gevraagd en ongevraagd advies aan project- en programmaleiders.

 

Functie-eisen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

 • Ervaring met (internationaal) projectbeheer bij voorkeur binnen een non-profit omgeving;

 • Kennis en ervaring met subsidieregelgeving (EU subsidies, waaronder H2020 en 3rd Health programme zijn een belangrijke pre);

 • Uitstekende beheersing van Microsoft Excel;

 • Kennis en ervaring met Dynamics NAV (Navision) en Reporting tools (ExSION) zijn een pre;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Cijfermatig sterk.

 

Competenties:

 • Je communiceert gemakkelijk en je kunt schakelen met spelers op diverse niveaus. Je hebt overtuigingskracht en hebt een dienstverlenende en flexibele instelling.

 • Je resultaatgericht en proactief; je bent inventief in het aandragen van nieuwe initiatieven en oplossingen.

 • Je werkt accuraat en bent integer; je werkt nauwkeurig, je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie en komt afspraken na.

 • Je beschikt over een gezonde dosis organisatiesensitiviteit; je bent een belangrijke speler binnen het Nivel en je hebt het vermogen onderlinge verhoudingen te onderkennen en daarin goed te handelen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische en uitdagende functie met als standplaats Utrecht. Het Nivel biedt een aanstelling voor 32-36 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 2.615,70 en maximaal € 4.270,51 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat. Daarnaast mag je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 5, 9 %. Verder heeft het Nivel  een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een informele werksfeer. Je krijgt een eindejaarsuitkering en tegen geringe eigen bijdrage krijg je de beschikking over een NS-Business Card voor de trein en openbaar vervoer in Nederland.

 

Solliciteren

Voor deze vacature verzorgt Public Search de werving voor het Nivel. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op telefoonnummer 06-38690104 of stuur je cv naar manthonio@publicsearch.nl.

bottom of page