top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

NOORDWEST ZIEKENHUISGROEP 

BUSINESS CONTROLLER 

(min. 32-36 uur p/w, max. €4.466 p/m)

 

Wil jij deel uitmaken van een financieel top team? Ben je scherp, analytisch en klantgericht?

 

Voor de Noordwest Ziekenhuisgroep zoeken wij een professional in de functie van business controller.

 

De organisatie

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en we zijn een opleidingsziekenhuis voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een verzorgingsgebied met ruim 600.000 inwoners. Door Elsevier zijn ze onlangs benoemd tot het beste ziekenhuis van Nederland. Samen beter, samen de beste!

 

De afdeling

Het team van business control te Alkmaar valt onder de afdeling financiën, control & zorgadministratie. Business control bestaat uit 11 medewerkers in de functie van business controller, financial controller en project controller. Het is een klantgericht, deskundig en hecht team waar kennisdelen, collegialiteit en plezier in het werk belangrijke factoren zijn. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers wordt gestimuleerd en het team is positief kritisch naar elkaars functioneren. In deze rol rapporteer je aan het hoofd business control.

 

De functie

Als business controller adviseer je het management van jouw clusters over financieel- economische aangelegenheden. Je houdt je bezig met het analyseren en interpreteren van managementinformatie en stelt business cases op. Je verzorgt kostprijsberekeningen, investeringsanalyses en (meerjaren)begrotingen. Je werkt intensief samen met onder andere een HR business partner om de klant te voorzien van gevraagd en ongevraagd advies. Binnen onze organisatie is de business controller vooral gericht op het voorspellen en pro actief signaleren van ontwikkelingen.

 

Wie ben jij?

Als Noordwester binnen de afdeling business control ben je een zelfstandig werkende collega die bruggen kan bouwen en draagvlak creëert tussen de verschillende belanghebbenden. Je bent organisatiesensitief, hebt goede adviesvaardigheden en beschikt uiteraard over een scherp analytisch vermogen. Jouw manier van communiceren is servicegericht en professioneel, je bent een serieuze gesprekspartner voor de klant. Je vindt het leuk om bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en deze ideeën met je team te delen.

 

Profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding richting bedrijfseconomie, control of accountancy;

  • hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zorgsector;

  • je hebt kennis en vaardigheden om logistieke processen te beheersen en te optimaliseren.

 

Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een ambitieuze en vernieuwende organisatie;

  • een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract;

  • een goed salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 4.466,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);

  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness;

  • flexibele werktijden, een deskundig en betrokken team en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor de Noordwest Ziekenhuisgroep. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl

bottom of page