top of page
SHARE:

NUFFIC
business controller

Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationalisering en samenwerking in het onderwijs.

Met verschillende activiteiten, projecten en programma’s wordt gebouwd aan een vreedzame en welvarende wereld, voor iedereen. Bij Nuffic werken zo’n 300 mensen samen in drie pijlers (Global, Europa en NL) en in het team Bedrijfsvoering. Bedrijfsvoering werkt nauw samen met en voor alle interne stakeholders en is ‘partner in business’ op het gebied van communicatie, control, facilitaire diensten, financiën, ICT, inkoop, human resource management en juridische zaken. Bedrijfsvoering werkt aan de professionaliteit, kwaliteit, efficiency en compliancy van Nuffic als kenniscentrum en publieke dienstverlener.

Werken voor Nuffic betekent werken in een inspirerende omgeving waar overheidsbeleid in de praktijk wordt gebracht. De sfeer is informeel en inclusief. Tegelijkertijd word je uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen.

Nuffic een relatief kleine organisatie met passie en ambitie. De lijnen zijn kort, de complexiteit van de cijfers groot door de diverse subsidiestromen en verantwoordingslijnen. Vind jij het ontrafelen en inzichtelijk maken van de cijfers een uitdaging en kom jij met goede adviezen ter verbetering? Dan is deze baan wat je zoekt.

 

Business Controller

Als business controller fungeer je als adviseur en rechterhand van de manager bedrijfsvoering, die onderdeel uitmaakt van het MT. Je adviseert Nuffic-breed op financieel-strategisch gebied.Je werkt nauw samen met de teamleider finance & control binnen het team Bedrijfsvoering en met je financiële collega’s van de verschillende pijlers. Je werkt financiële en procesanalyses uit, doet voorstellen ter verbetering van procesgangen en richt je op de totstandkoming van integrale managementinformatie. Je signaleert en rapporteert over afwijkingen, onvolkomenheden en trends / afwijkingen en vertaalt dit naar verbetervoorstellen.

Als business controller ondersteun je de manager bedrijfsvoering bij de totstandkoming van diverse producten van de planning & control cyclus. Voorbeelden zijn de begroting, periodieke rapportages, de meerjarenplanning en key performance indicatoren. Ook het opstellen van liquiditeitsprognoses, business cases en het beoordelen van investeringsvoorstellen zijn onderdeel van je takenpakket.

Het opzetten en onderhouden van goede afstemmingsmomenten en een relevant netwerk is belangrijk om een goed beeld te krijgen van de ondersteuningsbehoefte van interne en externe stakeholders van Nuffic.

Je brengt een natuurlijk enthousiasme, nieuwsgierigheid en een initiatiefrijke werkhouding mee. Daarnaast richt je je op het realiseren van constructieve samenwerking, bent oplossings- en vooral resultaatgericht.

Tot slot beschik je over:

 • WO afgeronde opleiding in de richting van bedrijfseconomie.

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

 • Sterk ontwikkelde analytische skills en conceptueel vermogen.

 • In staat om in situaties waarbij diverse tegenstrijdige belangen spelen onafhankelijk en professioneel te adviseren.

 • Project en proces management.

 • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.

 • Ervaring met data en BI tools.

 • Ervaring met en kennis van Excel.

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 • Werkervaring en kennis opgedaan in 1 of meer onderwijsinstellingen is een pré.

Wat bieden we jou?

 • Nuffic heeft een fijne werksfeer met veel ruimte en faciliteiten om je persoonlijk te ontwikkelen.

 • Je bepaalt deels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.

 • Je ontvangt een salaris tot maximaal € 6.181,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 12 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en werkervaring.

 • Je ontvangt een volledige 2e klasse OV-reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.

 • Nuffic heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en meer dan 6 weken vakantie per jaar.

 • Je kunt arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitwisselen, zodat deze aansluiten op je eigen specifieke wensen en behoeften. Hierdoor betaal je minder belasting.

 • Je krijgt een dienstverband van 32-38 uur per week voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en bij goede bedrijfseconomische vooruitzichten wordt het dienstverband daarna voor onbepaalde tijd verlengd.

 

Solliciteren?

Public Search verzorgt de werving voor Nuffic. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Sabine Root 06-289 31 992 of Mi Yu Vink op 06-28814271. Je cv mag je ook mailen naar sroot@publicsearch.nl of mvink@publicsearch.nl

 

Een assessment en referentiecheck is onderdeel van de procedure.

WhatsApp Image 2021-12-07 at 11.12_edited.jpg

 

Mi Yu Vink

Recruiter Zorg en Onderwijs

06 288 142 71 

mvink@publicsearch.nl

 

PRINT PAGINA
bottom of page