top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied-Zaanstad

concerncontroller

(32-36 uur, schaal 13 max. € 90k bruto per jaar)

 

Voor de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied in Zaandam zijn wij op zoek naar een concerncontroller.

 

Organisatie

Heb jij volop ideeën om Control verder door te ontwikkelen? Bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied krijg je die kans.
 

Wij zien erop toe dat de duurzaamheid, de leefbaarheid en de veiligheid in deze dynamische en drukbevolkte regio worden gewaarborgd. Om onze taken zo doeltreffend, doelmatig en rechtmatig uit te voeren is inzicht in de toekomstige mogelijkheden, consequenties en risico’s van voorgenomen besluiten nodig. En daar kunnen wij jouw expertise als concerncontroller goed bij gebruiken.

 

Bekijk de uitdaging

  • Als concerncontroller informeer en adviseer je vanuit een onafhankelijke positie en waar nodig rechtstreeks met een frisse blik de algemeen directeur en de directieraad.

  • Je bent oplossingsgericht en levert een actieve bijdrage aan het realiseren van organisatorische en bestuurlijke doelstellingen.

  • Je stuurt functioneel het team Control en de financiële administratie aan (7 fte) daarnaast ben je opdrachtgever voor de uitvoering van de verbijzonderde interne controle.

  • Samen met het team zorg je voor de totstandkoming van de P&C producten. Je monitort daarbij actief de risico’s, de doelmatigheid en de rechtmatigheid. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de accountant en indien nodig de opdrachtgevers.

  • Ook zien we graag jouw betrokkenheid bij toekomstige ontwikkelingen zoals wetswijzigingen, zodat je directie en management adequaat kunt adviseren over de impact. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe Omgevingswet. We doen daarbij overigens niet alleen een beroep op je brede control blik en maar ook op je politieke sensitiviteit.

 

Waarom jij?

Jij hebt een enorme passie voor het in control brengen en houden van de organisatie. En met jouw ervaring in het vakgebied ben je nu toe aan een nieuw perspectief. Je wilt meesturen, innoveren en jezelf verdiepen in de bestuurlijke context. Werken aan de duurzame ontwikkeling van een hele regio en de organisatie, dát is wat jou drijft.

 

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding bedrijfseconomie of accountancy, een postdoctorale controllersopleiding is een pré.

  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als concerncontroller of soortgelijke functie bij een overheidsorganisatie.

  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift en beweegt gemakkelijk tussen lijnmanagement, accountmanagement en directie.

  • Je bent in staat om je onafhankelijke positie in te vullen en toch in verbinding te blijven met de organisatie en biedt oplossingen aan.

  • Je analytisch vermogen, oplossingsgerichtheid, bestuurlijke sensitiviteit en adviesvaardigheid wordt alom gewaardeerd.

 

AANBOD

De Omgevingsdienst NZKG is een organisatie die volop in beweging is. Je gaat deel uitmaken van het team Control en het managementteam van de directie Bedrijfsvoering.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je mag in ieder geval rekenen op minimaal € 4.339,- en maximaal € 6.199,- bruto per maand (schaal 13 peildatum 2020) bij een 36-urige werkweek. De omvang van de functie is 36 uur per week, 32 uur is bespreekbaar. De Omgevingsdienst NZKG volgt de rechtspositieregeling die ook voor de provincies geldt, de CAP. Daarbij kennen wij een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een Individueel Keuze Budget van circa 22% van je salaris en een volledige OV-vergoeding voor woon-werkverkeer. Ons kantoor bevindt zich direct naast station Zaandam.

 

INTERESSE EN PROCEDURE

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of met Frank Jonkman via telefoonnummer 06-41317162 of mail fjonkman@publicsearch.nl

bottom of page